Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι γυναίκες κάνουν περισσότερο (και καλύτερο) σεξ όσο μεγαλώνουν - Οι ειδικοί εξηγούν γιατί

Οι γυναίκες κάνουν περισσότερο (και καλύτερο) σεξ όσο μεγαλώνουν – Οι ειδικοί εξηγούν γιατί

Μικρές δόσεις απόλαυσης και εξερεύνηση των αναγκών σας για καλύτερο σεξ

Σύμφωνα με την  Juliana Houser, θεραπεύτρια γάμου και οικογένειας, πολλοί από τους πελάτες της, μετά τα 50 τους χρόνια έχουν ζωντανή, συναρπαστική και πρωτότυπη σεξουαλική ζωή.

Μάλιστα, όταν συμβαίνει αυτό, τότε συμβαίνουν υπέροχα πράγματα καθώς θέλουν να τους βλέπουν ως σεξουαλικά όντα.

«Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες που κάνουν παθιασμένο σεξ που γίνεται καλύτερο όσο μεγαλώνουν» ανέφερε η Juliana Houser στο Business Insider.

Δείτε πώς το κάνουν και τις συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε το ίδιο, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας

Η κοινωνία προσπαθεί να μας περάσει με πολλά μηνύματα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι μια γυναίκα που είναι επιθυμητή και που επιθυμεί τους άλλους. Όλοι έχουμε μια εικόνα του τι σημαίνει να είσαι σέξι — και αν πιστεύουμε ότι δεν μας ταιριάζει αυτή η εικόνα, μπορεί να αποστασιοποιηθούμε από τον δικό μας ερωτισμό.

Κι όμως, όταν οι γυναίκες φτάσουν στη μέση ηλικία, έχουν αυτοπεποίθηση. Όταν ξέρεις ποιος είσαι αυθεντικά, μπορείς να απομυθοποιήσεις όλα τα πρότυπα αυτού που νόμιζες ότι ήταν σέξι. Αυτό σας επιτρέπει να υιοθετήσετε τι σημαίνει σέξι για εσάς.

Συνδεθείτε με την σεξουαλικότητά σας

Σχεδόν ο καθένας έχει τη δική του ατομική σεξουαλική ζωή. Η σεξουαλική σας σχέση με τον εαυτό σας είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική σεξουαλική σχέση που θα έχετε, αλλά πολύ συχνά την αγνοούμε.

«Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες που κάνουν παθιασμένο σεξ που γίνεται καλύτερο όσο μεγαλώνουν»

Δημιουργήστε διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες για τον εαυτό σας, όπως θα κάνατε με έναν σύντροφο. Δείτε ποιες ώρες της ημέρας ευχαριστιέστε περισσότερο το σεξ και πότε λιγότερο, πότε το προτιμάτε αργό και πότε γρήγορο ενώ είναι σημαντικό να εξερευνήστε την kinky πλευρά σας.

Μικροδόσεις απόλαυσης

Πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες, δεν… δίνουν ευχαρίστηση στον εαυτό τους. Εστιάζουμε περισσότερο στις καριέρες και τις οικογένειές μας, ενώ βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την ευχαρίστηση για μια άλλη φορά – τα Σαββατοκύριακα ή τις διακοπές.

Αντί να το κάνετε αυτό, συνιστώ να βρίσκετε χρόνο για μικροδόσεις απόλαυσης κάθε μέρα. Αλλάξτε το ρυθμό της ευχαρίστησης μέχρι να είναι κάτι που υπάρχει συνεχώς και όχι κάτι που πρέπει να περιμένετε.

Καταλάβετε ότι το σώμα σας αλλάζει

Οι επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης είναι αναμφισβήτητες και φυσιολογικές. Αλλά δεν χρειάζεται να σημαίνουν το τέλος της σεξουαλικής σας ζωής – στην πραγματικότητα, έχουμε ανακαλύψει ότι το 70% των γυναικών που είναι 50 ετών και άνω εξακολουθούν να απολαμβάνουν το σεξ.

Μπορεί να υπάρχουν άσχημα συναισθήματα που σχετίζονται με την αλλαγή σώματος και ξανά. Αλλά το να αγκαλιάσουμε την αλλαγή μας μπορεί να φανεί χρήσιμο. Μάθετε τι λειτουργεί για το σώμα σας τώρα. Δοκιμάστε προϊόντα και παιχνίδια που μπορεί να διευκολύνουν τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Διευρύνετε τον ορισμό σας για το σεξ. Τελικά, υπάρχει μια ολόκληρη συνέχεια του τι μπορεί να είναι το σεξ, όχι μόνο η διείσδυση.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024