Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μιλά για τον γάμο της και την... Μπιγιονσέ

Κάμαλα Χάρις: Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μιλά για τον γάμο της και την… Μπιγιονσέ

«Η στρατηγική είναι να επικεντρώνεσαι στους ανθρώπους που είναι εκεί για σένα για να σε υποστηρίξουν»

Τη θυμόμαστε να σπάει τα στερεότυπα και τα πρωτόκολλα φορώντας για πρώτη φορά αθλητικά παπούτσια, οδεύοντας προς τον… Λευκό Οίκο. Το σήμα κατατεθέν της τα γνωστά και κοσμαγάπητα sneakers.

Στην προεκλογική καμπάνια ως γερουσιαστής των Δημοκρατικών και στη συνέχεια Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, η Κάμαλα Χάρις είχε διαλέξει έναν διαφορετικό τρόπο να επικοινωνεί τον εαυτόν της κι έκανε αίσθηση. Είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες ως πολιτικό πρόσωπο.

Πολύ απαιτητικά τα καθήκοντά της

Ξυπνάει τη νύχτα με σκέψεις

Πολύ πρόσφατα, οι δημοσκοπήσεις τη θέλουν να έχει απωλέσει την καλή γνώμη του κοινού, -η δημοτικότητά της έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα- και να εμφανίζει τις χειρότερες επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα που έχει καταγράψει ποτέ προκάτοχός της από το 1989 κι έπειτα. Το επικοινωνιακό της επιτελείο σπεύδει να «διορθώσει» την εικόνα της κι έτσι επιστρατεύονται όλοι οι πιθανοί τρόποι.

Έδωσε, λοιπόν, συνέντευξη στο «PEOPLE» για την πιο… ανθρώπινη και προσωπική πλευρά της, μίλησε για τον γάμο της, τον άντρα της και αποκάλυψε τι την κρατάει ξάγρυπνη τη νύχτα.

Με τις σοβαρές γεωπολιτικές εντάσεις να μαίνονται ανά τον πλανήτη, η αντ’ αυτού του Πλανητάρχη μπορεί να πετάγεται στον ύπνο της με κάποιες ιδέες και σκέψεις για όλα τα ζητήματα που την απασχολούν, όπως αποκάλυψε.

«Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που επιδοκιμάζουν τη φιλοδοξία σου και είναι ειλικρινείς μαζί σου»

Οι στιγμές με τον σύζυγο και την οικογένειά της την κάνουν χαρούμενη

Μαθήματα ηγεσίας

Η πίεση στη ζωή της είναι έντονη, μέρες με το πλέον δύσκολο πρόγραμμα και νύχτες χωρίς ξεκούραση. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό για τη γυναίκα που κατέρριψε όλα τα… ρεκόρ και τα ταμπού, καθώς ήταν η πρώτη έγχρωμη γυναίκα και ασιατικής καταγωγής που βρέθηκε σ’ αυτό το αξίωμα.

Ο τρόπος της να διαχειρίζεται την αρνητικότητα, τα κρούσματα ρατσισμού, προκαταλήψεων και λοιπών που βρίσκονται στον δρόμο της, συμπυκνώνεται στο εξής που δηλώνει η Κάμαλα Χάρις: «Η στρατηγική είναι να επικεντρώνεσαι στους ανθρώπους που είναι εκεί για σένα για να σε υποστηρίξουν παρά να δίνεις την ενέργειά σου σε αυτούς που μάλλον δεν θα το κάνουν. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που επιδοκιμάζουν τη φιλοδοξία σου και είναι ειλικρινείς μαζί σου».

Η πίεση στη ζωή της είναι έντονη, μέρες με το πλέον δύσκολο πρόγραμμα και νύχτες χωρίς ξεκούραση

Ο γάμος και η οικογένειά της

Για τον σύζυγό της, Ντάγκλας Έμχοφ, λέει ότι στην αρχή και στο τέλος της ημέρας προσπαθούν να προσεγγίζουν τη ζωή τους μέσα από το πρίσμα της προσωπικής τους σχέσης και «είναι πραγματικά οι στιγμές τους για να είναι ζευγάρι».

Η ίδια βρίσκει την ηρεμία της με την οικογένειά της και μια από τις αγαπημένες και πιο ευτυχισμένες ώρες της είναι, όταν μαζεύονται σπίτι κι εκείνη μαγειρεύει. Ο Έμχοφ έχει δύο παιδιά, 29 και 24 ετών, από προηγούμενο γάμο του που την αποκαλούν χαϊδευτικά «Momala».

Η αγάπη για την Μπιγιονσέ

Δεν μπόρεσε να ξεφύγει και η Κάμαλα Χάρις από το κύμα ενθουσιασμού που σκόρπισε φέτος με την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance» η Μπιγιονσέ. Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι πήγε σε συναυλία της το καλοκαίρι και ως αγαπημένο της τραγούδι ανέφερε το «Break My Soul». Παραδέχτηκε ότι το ακούει συνέχεια και θεωρεί ότι αποτελεί ύμνο για τις γυναίκες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024