Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Καμάλα Χάρις χόρεψε χιπ χοπ και δίχασε τα social media

Η Καμάλα Χάρις χόρεψε χιπ χοπ και δίχασε τα social media

Τα σχόλια για «γιαγιαδίστικες» φιγούρες και εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Καμάλα Χάρις.

Οι κάμερες απαθανάτισαν την Καμάλα Χάρις να ξεφαντώνει σε πάρτι που διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος για την 50ή επέτειο της χιπ χοπ μουσικής, με τον χορό της να προκαλεί την αντιπαράθεση στα social media.

Ήταν αρκετοί εκείνοι που έσπευσαν να τη συγχαρούν για τον αυθορμητισμό της, με άλλους πάλι να αποκαλούν τις χορευτικές της κινήσεις «γιαγιαδίστικες».

Το event πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και σε αυτό έδωσαν το παρών πρωτοπόροι και σταρ της χιπ χοπ μουσικής, που η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε ως «την απόλυτη μορφή Αμερικανικής τέχνης».

Το χιπ χοπ επηρεάζει όλες τις πτυχές της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, η κουλτούρα του χιπ χοπ είναι η αμερικανική κουλτούρα

«Το χιπ χοπ επηρεάζει όλες τις πτυχές της αμερικανικής ποπ κουλτούρας. Η κουλτούρα του χιπ χοπ είναι η αμερικανική κουλτούρα» είπε η 58χρονη αντιπρόεδρος στην εκδήλωση με καλεσμένους πρωτοπόρους και σταρ του συγκεκριμένου μουσικού είδους, όπως οι Common, Jeezy, MC Lyte και Roxanne Shante.

Αυτό που συζητήθηκε εκτενώς online πάντως δεν ήταν η ομιλία που εκφώνησε η Καμάλα Χάρις αλλά οι χορευτικές της κινήσεις υπό τον ήχο του κομματιού Vivrant Thing του Q-Tip.

«Η Κάμαλα Χάρις με τις γιαγιαγίστικες φιγούρες της στο πάρτι για τα 50 χρόνια της χιπ χοπ», έγραψε στο Twitter/X o Ρεπουμπλικανός πολιτικός σχολιαστής Anthony Brian Logan.

«Χόρευε Κάμαλα ενώ οι κάτοικοι του Μάουι θρηνούν»

Αρκετοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «Kamala Harris Cringe» για τις χορευτικές φιγούρες της Αμερικανίδας αντιπροέδρου. Και εκείνοι που θεώρησαν «άκομψο» τον χορό της λίγες εβδομάδες μετά τις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη με τους δεκάδες νεκρούς. «Χόρευε Κάμαλα ενώ οι κάτοικοι του Μάουι θρηνούν», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας σχολιαστής στο Twitter.

Υπήρξαν βέβαια και πολλοί που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Καμάλα Χάρις, αποδίδοντας τα πικρόχολα σχόλια στον φανατισμό των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ. «Το ‘χει» έγραψε ένας από τους θαυμαστές της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, με έναν άλλον να σημειώνει ότι «χορεύει καλύτερο από οποιονδήποτε άλλον αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ».

«Χορεύει όπως ακριβώς και τα άτομα δίπλα της; Τι σας έχει πιάσει;» διερωτάται ένας τρίτος χρήστης στα social media.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024