Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη φυλακή οδηγείται πρώην διεθνής παίκτης ελληνικής ομάδας

Στη φυλακή οδηγείται πρώην διεθνής παίκτης ελληνικής ομάδας

Ο Κροάτης, Μπόσκο Μπάλαμπαν, που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο (2009-2011) θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους θα εκτίσει πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια με τη φανέλα ελληνικής ομάδας. Πρόκειται για τον Κροάτη Μπόσκο Μπάλαμπαν που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε σε 54 ματς και είχε 13 γκολ.

Ο άλλοτε διεθνής άσος κρίθηκε ένοχος για τη μη καταβολή διατροφής στην πρώην σύζυγό του Ιβα Ράντιτς με την οποία έχουν τρία παιδιά, δύο γιους και μία θυγατέρα. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου μία δεκαετία πριν χωρίσει το 2017. Εκτοτε ο 45χρονος σήμερα Μπάλαμπαν δεν κατέβαλε ούτε σεντ για διατροφή. Το διεκδικήσιμο ποσό από την πρώην Μις Κροατία είναι 80.000 ευρώ.

Το 2021 δικαστήριο του Ζάγκρεμπ του είχε επιβάλει  ποινή φυλάκισης πέντε ετών εκ των οποίων τα τέσσερα με αναστολή γιατί δεν είχε πληρώσει 40.000 ευρώ. Είχε υποστηρίξει τότε πως είχε χαμηλό εισόδημα και είχε αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Στην πραγματικότητα εξακολουθούσε να είναι ενεργός ως ατζέντης ενώ κατέχει ακίνητα στο Ζάγκρεμπ, τη γενέτειρά του Ριέκα και στην κροατική χερσόνησο της Ιστριας.

Όταν πήρε διαζύγιο μετέφερε όλη την περιουσία του στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση ο Μπάλαμπαν αποδέχτηκε την πρόταση να εξοφλήσει τα χρέη της διατροφής σε δύο χρόνια, αλλά δεν το έπραξε. Τον Ιούλιο αποφασίστηκε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής θα εκτίσει τελικά τον έναν χρόνο φυλάκισης, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024.

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει την ποινή του, ακόμα κι αν πληρώσει καθυστερημένα τη διατροφή μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Μπάλαμπαν ξεκίνησε την καριέρα του στη Ριέκα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Αστον Βίλα, την Μπριζ και στον Πανιώνιο με τον οποίον αγωνίστηκε σε 54 αγώνες και πέτυχε 13 γκολ.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024