Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που μιλάει με την Αλ Ιτιχάντ...

Ποιος είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που μιλάει με την Αλ Ιτιχάντ…

Η Αλ Ιτιχαντ του Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σε συζητήσεις με πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από την ώρα που η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για τη διένεξη που είχε με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται στην αγορά για νέο προπονητή, τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά, όμως ένα από αυτά που φαίνεται πως έχουν κάνει «κλικ» στη διοίκηση είναι και αυτό ενός πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Σε ανοιχτή γραμμή με την Αλ Ιτιχάντ είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Ο λόγος για τον Βίτορ Περέιρα, με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει μείνει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο τον Απρίλιο του 2023 και από τότε να μην έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το «όχι» του Λοπετέγκι που τον φέρνει πιο κοντά

Αναφορικά με την ομάδα της Μέσης Ανατολής δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το χρονικό διάστημα του συμβολαίου αν τελικά πραγματοποιηθεί η συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το όνομα του Περέιρα ήρθε στην επιφάνεια, καθώς ο πρώην τεχνικός της Γουλβς και Σεβίλλης, Γιούλεν Λοπετέγκι, αρνήθηκε να είναι ο αντικαταστάτης του Εσπίριτο στην ομάδα.

Ύστερα από 13 αγωνιστικές η Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς. Ο Περέιρα είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού από τον Γενάρη του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου. Μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Φενέρμπαχτσε, Πόρτο και Μόναχο 1860.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024