Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οικιακή βοηθός καταγγέλλει τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία

Οικιακή βοηθός καταγγέλλει τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία

Διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία δύο χρόνων.

Ο Νεϊμάρ πρόσφατα τραυματίστηκε σοβαρά και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, για ακόμη μία φορά στην καριέρα του, όμως αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα με το νόμο.

Την είχε στο σπίτι του στο Παρίσι από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022

Οικιακή βοηθός διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία δύο χρόνων και απειλεί ότι θα πάει την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο.

Αυτό αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», σημειώνοντας ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατηγορείται ότι είχε την οικιακή βοηθό στο σπίτι του στο Παρίσι, για σχεδόν δύο χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022), χωρίς να την έχει δηλώσει και να την αποζημιώνει κανονικά.

Τι ισχυρίζεται η οικιακή βοηθός

Η 35χρονη γυναίκα, Βραζιλιάνα χωρίς χαρτιά, ισχυρίζεται ότι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν (2017-2023) την απασχόλησε παράνομα και τώρα απειλεί να πάει το θέμα στα δικαστήρια.

«Έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αναγκάστηκε να εργαστεί μέχρι 15 μέρες πριν γεννήσει και μετά δεν επέστρεψε στη δουλειά της», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι κατηγορεί τον Νεϊμάρ για «κολασμένο ρυθμό δουλειάς, μη πληρωμή υπερωριών, απουσία άδειας μετ’ αποδοχών και ιατρική παρακολούθηση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Νεϊμάρ έγινε ξανά θέμα συζήτησης, καθώς η αδερφή του, Ραφαέλα Σάντος, είχε κατηγορηθεί για πιθανή εμπλοκή της στη χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος της 8ης Ιανουαρίου, στην Μπραζίλια.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024