Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το τηλεφώνημα του Χάρι στον βασιλιά Κάρολο

Το τηλεφώνημα του Χάρι στον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι κάλεσε τον πατέρα του Κάρολο για να του ευχηθεί για τα 75α γενέθλιά του. Ο βασιλιάς μίλησε και με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά τα αντικρουόμενα δημοσιεύματα για το κατά πόσο είχαν καλεστεί στα 75α γενέθλια του βασιλιά Καρόλου γίνεται γνωστό ότι ο δευτερότοκος γιος του τον κάλεσε για να του ευχηθεί.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησαν με τον βασιλιά Κάρολο μετά από έξι μήνες σιωπής για να του ευχηθούν για τα 75α γενέθλιά του, όπως αναφέρει η Sun.

Ο βασιλιάς Κάρολος και πατέρας του πρίγκιπα Χάρι έκανε ένα διάλειμμα από τους εορτασμούς για να μιλήσει με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και τη νύφη του Μέγκαν Μαρκλ.

Στο τηλεφώνημα της Τρίτης ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει σχέδιο να μιλήσουν ξανά σύντομα.

«Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν εξαιρετικά απασχολημένος αλλά είναι ευγενικός και αγαπά τον γιο του και τα εγγόνια του και όχι τόσο κακός ώστε να μη δεχτεί το τηλεφώνημα στα γενέθλιά του», σημείωσε πηγή στη The Sun.

Επικοινώνησαν μετά από μήνες σιωπής

Το τηλεφώνημα που έσπασε τον πάγο επιβεβαιώνει τα εκτεταμένα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι να σχεδιάζει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Παρά το γεγονός ότι έχει επισκεφθεί τη Βρετανία αρκετές φορές μέσα στον χρόνο, ο μικρότερος γιος του βασιλιά δεν έχει δει τον πατέρα του μετά τη σύντομη συνάντησή τους κατά τη στέψη του στις αρχές Μαΐου.

Δεν έχουν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο για να μιλήσουν από την κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τη Sun, στο τηλεφώνημα της Τρίτης ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει σχέδιο να μιλήσουν ξανά σύντομα.

Η πηγή, ωστόσο, ανέφερε ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διανυθεί για την αποκατάσταση της σχέσης τους.

«Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να διορθωθεί το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix και την αυτοβιογραφία του Spare», σημείωσε η πηγή.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024