Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι περνά στην αντεπίθεση για τον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι περνά στην αντεπίθεση για τον βασιλιά Κάρολο

Όλο και μεγαλώνει το ρήγμα στις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον βασιλιά Κάρολο. Η διάψευση στα δημοσιεύματα.

Μετά τους ισχυρισμούς των Sunday Times πως αρνήθηκε την πρόσκληση για τα 75α γενέθλια του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Χάρι δίνει τη δική του εκδοχή.

Ο πρίγκιπας Χάρι διέψευσε το δημοσίευμα, επισημαίνοντας πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Σε απάντηση στους τίτλους των βρετανικών media, δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με κάλεσμα για τα επερχόμενα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου» σημείωσε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι στο Messenger Monday.

«Είναι απογοητευτικό που οι Sunday Times έκαναν λάθος με αυτό το θέμα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι.

Μια βασιλική πηγή σημείωσε πως το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν προσέγγισε ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι. Μια είδηση που το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο δούκας του Σάσεξ έχει τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του τα τελευταία χρόνια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 προτού εγκατασταθούν τελικά στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας όπου και μεγαλώνουν τον 4χρονο Άρτσι και τη 2χρονη Λίλιμπετ.

Ο βασιλιάς Κάρολος απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο με τον δευτερότοκο γιο του μετά την κυκλοφορία της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας του «Spare».

Η ατάκα που πίκρανε τον πρίγκιπα Χάρι

Στο «Spare» ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε τον βασιλιά πως έκανε αστεία για τον «πραγματικό» πατέρα του.

«Ποιος ξέρει αν είμαι πραγματικά ο πρίγκιπας της Ουαλίας; Ποιος ξέρει ακόμα αν είμαι ο πραγματικός σου πατέρας;» έγραφε χαρακτηριστικά για τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο στο «Spare».

Και αυτό ενώ όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες πως ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα Χάρι είναι ο James Hewitt, ένας από τους συντρόφους της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε άλλο σημείο της εκρητικής αυτοβιογραφίας του, ο πρίγκιπας Χάρι σημειώνει πως ο πατέρας του τον προειδοποίησε πως η βασιλική οικογένεια δεν είχε αρκετά χρήματα για να υποστηρίξει τη Μέγκαν Μαρκλ, προτείνοντας μάλιστα να συνεχίσει την καριέρα της.

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν τον αγκάλιασε ο πατέρας του όταν του είπε ότι πέθανε η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Ήταν πέντε χρόνια νωρίτερα, σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC για τα 70ά γενέθλια του βασιλιά Καρόλου που ο πρίγκιπας Χάρι επαινούσε τον πατέρα του που έκανε «καταπληκτική δουλειά» και εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξή του στον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ένας γνώστης των βασιλικών θεμάτων ισχυρίστηκε πως το ρήγμα ανάμεσα στους δύο άντρες θα διορθωθεί μόνο για χάρη της δημόσιας εικόνας τους. «Δεν είναι βιώσιμο για τον βασιλιά να έχει τόσο κακές σχέσεις με τον γιο του», σημείωσε χαρακτηριστικά στην Daily Beast.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024