Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θέος: «Καθήκον μας η πρόκριση στην Elite Round»

Θέος: «Καθήκον μας η πρόκριση στην Elite Round»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της U19, Τάσος Θέος, μίλησε για τα παιχνίδια με Τουρκία, Λιθουανία και Λευκορωσία.

Στην «μάχη» της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται η Εθνική ομάδα U19 με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάσο Θέο να μιλά για τα ματς με την Τουρκία (21/11), Λιθουανία (18/11) και Λευκορωσία (15/11).

Ετοιμη για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν η γαλανόλευκη

«Η ομάδα αποτελείται από ένα σύνολο νεοεισελθόντων παικτών και σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζουμε να λέμε ότι χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και «δεσίματος» των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους. Αυτό είναι κάτι το οποίο φυσικά ισχύει και ναι, χρειάζεται χρόνος, όμως το αισιόδοξο για μας είναι ότι ήδη από το τουρνουά των φιλικών στην Κροατία η ομάδα δημιούργησε τη μορφή του αγωνιστικού της DNA.

Η επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO U19 στη Μάλτα ανήκει στο παρελθόν. Οφείλουμε να υποστηρίξουμε το «σήμερα» με ανάλογη συνέπεια και επιτυχίες, αρχής γενομένης από τα ματς της προκριματικής φάσης στην Αττάλεια. Τα φαβορί δεν ειναι στα χαρτιά, αλλα αποδεικνύονται στο γήπεδο. Είναι υποχρέωσή μας ο σεβασμός στους αντιπάλους και καθήκον μας η πρόκριση στην Elite Round»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος ανέφερε:

Για το παιχνίδι που έρχεται με τα Νησιά Φερόε: Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αρχικά με τα Νησιά Φερόε και αμέσως μετά με την Πορτογαλία. Πρώτα κοιτάμε τον αγώνα με τα Φερόε που είναι εξαιρετικά σημαντικός και τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και τακτικά να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως το τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό για την ομάδα μας.

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: Την προηγούμενη φορά είχε πάρα πολύ κόσμο και γενικά στα όσα παιχνίδια έχω παίξει με την Εθνική Ελπίδων είναι η πρώτη φορά που είδα ένα τόσο γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ξανά και είναι σημαντική η συμπαράσταση του για έχουμε και εμείς την απαιτούμενη έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε.

Για το γκολ του στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κροατία και το πόσο θέλει να σκοράρει ξανά: Ναι πιστεύω πως θα βάλω και πάλι γκολ. Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα μπροστά με εξαιρετικούς παίχτες που μπορούμε να συνδυαστούμε άψογα.

Για τον δείκτη δυσκολίας στο επόμενο παιχνίδι με την Πορτογαλία: Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε που είναι σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε. Σίγουρα η Πορτογαλία είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με πολύ καλούς παίχτες όμως και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίχτες που διαθέτουν ποιότητα και νομίζω θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας.

Για το κλίμα στις τάξεις της ομάδας: Είμαστε ένα πολύ αγαπημένο γκρουπ, μια ομάδα που είμαστε «ένα» και είναι ενωμένη σαν μια «γροθιά». Θα έπρεπε πολλά παιδιά να παίζουν περισσότερο στην χώρα μας με δεδομένο τα υπόλοιπα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό και όλους τους αγωνίζονται.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024