Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίης Μπακογιώργου: Ξεσπά ο πατέρας της - «Όλες λένε ψέματα, τα στοιχεία δείχνουν την σπιτονοικοκυρά»

Φαίης Μπακογιώργου: Ξεσπά ο πατέρας της – «Όλες λένε ψέματα, τα στοιχεία δείχνουν την σπιτονοικοκυρά»

Δηλώνει βέβαιος ότι η μικρή του κόρη «πήρε το έγκλημα πάνω της» για να γλιτώσουν οι άλλες δύο κατηγορούμενες

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Ήδη έχουν σηλληφθεί μητέρα, αδερφή, καθώς και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης, ενώ χθες η αδερφή είπε ότι υπεύθυνη για τον θάνατο της Φαίης ήταν εκείνη. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Την σκότωσα, γιατί την μισούσα».

Ποια είναι η εκδοχή του πατέρα της Φαίης, που έγινε ντετέκτιβ για χάρη της κόρης του

Πάνω σε αυτές τις εξελίξεις έρχεται να τοποθετηθεί ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης, που θυμίζεται πως  ο ίδιος έγινε ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τι συνέβη με τον θάνατο της κόρης του.

Ο κ. Νίκος Μπακογιώργος, μιλώντας αποκλειστικά στο Mega, δήλωσε βέβαιος ότι η μικρή κόρη του «πήρε πάνω» της το έγκλημα για να γλιτώσουν οι άλλες δύο κατηγορούμενες.

«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να την σκότωσε, αυτό θα το πει η Δικαιοσύνη»

«Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι λένε όλες ψέματα και σε αυτό είμαι απόλυτος, γιατί πάντα έλεγαν ψέματα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω αν πραγματικά την σκότωσε. Πιστεύω ότι όλες λένε ψέματα», είπε ο πατέρας της άτυχης Φαίης.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν την σπιτονοικοκυρά, λέει ο πατέρας της Φαίης

«Φώναξα, γιατί με έπνιγε το δίκιο. Πήγαν να πετάξουν το παιδί μου σαν το σκυλί. Δεν το ανέχτηκα, φώναξα. Οι μαρτυρίες πάντως και όλα τα στοιχεία που έχουν μαζευτεί δείχνουν την σπιτονοικοκυρά», αποκάλυψε.

Υπενθυμίοζεται ότι η αδερφή της 23χρονης ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας πως τη μισούσε, ενώ η μητέρα της Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του ίδιου της του παιδιού. Όσο για την σπιτονοικοκυρά, εκείνη δήλωσε πως υπεραγαπούσε το θύμα και ότι ποτέ δεν της έκανε κακό.

Σπιτονοικοκυρά, μητέρα και αδερφή στην φυλακή – Οι κατηγορίες

Μετά την απολογία τους την Δευτέρα οι τρεις κατηγορούμενες, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης, οδηγήθηκαν στη φυλακή για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου.

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση διά ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024