Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργου: Το ένοχο παρελθόν της σπιτονοικοκυράς και το θρίλερ με την εγκυμοσύνη της 23χρονης

Φαίη Μπακογιώργου: Το ένοχο παρελθόν της σπιτονοικοκυράς και το θρίλερ με την εγκυμοσύνη της 23χρονης

Νέες αποκαλύψεις για την παραβατική δράση της 59χρονης που φαίνεται ότι γνώριζαν πολλοί εδώ και χρόνια - Τι έχει συμβεί τελικά με το 4ο μωρό της Φαίης

Βαρύ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει η 59χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της Φαίης στην Κυψέλη, την βάναυση κακοποίησή της αλλά για εμπορία ανθρώπων αφού εξέδιδε την 23χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 59χρονη σπιτονοικοκυρά στο παρελθόν έχει κατηγορεί για εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, για απάτες, κλοπές και υπεξαιρέσεις.

Εικονικοί γάμοι

Μάλιστα όπως είπε, η 59χρονη πήγαινε πολύ συχνά στα Δικαστήρια της πρώην Σχολή Ευελπίδων και εκεί αναζητούσε αλλοδαπούς και άλλους άνδρες ως πελάτες για εικονικούς γάμους και νομιμοποιήσεις αλλοδαπών.

Γνωστή για τη δράση της εδώ και χρόνια φέρεται να είναι η 59χρονη που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 23χρονης στην Κυψέλη

Επίσης συναντούσε πολλούς αλλοδαπούς σε μια καφετέρια στην οδό Πατησιών, όπου μαζί με έναν δικηγόρο ίσως και περισσότερους μεθόδευαν αυτές τις παράνομες νομιμοποιήσεις αλλοδαπών.

Οι απειλές και τα ενοίκια

Μέσω αυτού του κύκλου γνωριμιών η 59χρονη γνώρισε έναν άλλον αλλοδαπό από τον οποίο η ίδια μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της Φαίης, του ζήτησαν να τους βρει σπίτι να νοικιάσουν, δηλώνοντάς του πως είναι συντετριμμένες από τον θάνατό της. Κατέληξαν μετά από διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες να μην του πληρώνουν τα ενοίκια και να τον απειλούν.

Γνωστή και στον Νέο Κόσμο

Η δράση της 59χρονης είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αφού παλαιότερα διέμενα στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Μαρτυρίες γειτόνων από εκείνη την περίοδο αναφέρουν ότι είχαν καταλάβει πως επιχειρούσε να προσεγγίζει ηλικιωμένους και να τους εκμεταλλεύεται βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους, ότι είναι ανίκανοι και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Την ίδια ώρα φαίνεται να λύνεται το θρίλερ με την εγκυμοσύνη της Φαίης στο τέταρτο παιδί της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φαίη μέχρι τα 23 της είχε τρία παιδιά και κυοφορούσε το τέταρτο. Λίγο πριν δολοφονηθεί η νεαρή κοπέλα ήταν έγκυος. Όμως όταν είχε βρεθεί η σορός της δεν ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν η τελευταία αφορά που γέννησε η Φαίη. Μετά από λίγους μήνες, τον Ιούνιο, φαίνεται να μένει ξανά έγκυος. Εκεί σημειώνονται οι καταγγελίες ότι την πατούσαν και την χτυπούσαν στην κοιλιά της, ώστε να αποβάλλει.

Όταν η μητέρα της Φαίης κλήθηκε να μιλήσει στις Αρχές μετά τον θάνατό της, υποστήριζε ότι η κόρη της ήταν έγκυος στον 7ο μήνα. Προφανώς αυτό το έλεγε για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές αφού όπως έχει προκύψει δύο ή τρεις μήνες πριν βρεθεί νεκρή η 23χρονη είχε αποβάλλει.

Τι είχε δηλώσει η μητέρα της Φαίης στις Αρχές

Η εκπομπή παρουσίασε και την κατάθεση της μητέρας της στην Αστυνομία

«Η Φαίη όταν εξαφανίστηκε τον Οκτώβρη, πρέπει να ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της γιατί θυμάμαι όταν την είχαν χτυπήσει κι είχε πάει στον Αύγουστο στο ΚΑΤ, δεν δέχθηκε να τις κάνουν ακτινογραφίες στο χειρουργικό τμήμα γιατί ήταν έγκυο. Μετά την έστειλαν με την έστειλαν με την αδερφή της στο γυναικολογικό του Λαϊκού Νοσοκομείου και υπέγραψαν και οι δύο για να γίνει η ακτινογραφία. Εκεί έγινε η διαπίστωση ότι ήταν έγκυος. Δεν φαινόταν η κοιλιά της αλλά εγώ το ήξερα από τον 3ο ή τον 4ο μήνα και μετά».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024