Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργου: Συγκλονίζει ο πατέρας της – «Θέλω την ανώτατη τιμωρία»

Φαίη Μπακογιώργου: Συγκλονίζει ο πατέρας της – «Θέλω την ανώτατη τιμωρία»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης – «Σαν άνθρωπος λυπάμαι, σαν πατέρας θέλω την ανώτατη τιμωρία»

Συγκλονισμένος από τις εξελίξεις που αφορούν τη δολοφονία της 23χρονης κόρης του αλλά και δικαιωμένος νιώθει ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Νίκος Μπακογιώργος που μίλησε στην ΕΡΤ.

«Σαν άνθρωπος λυπάμαι, λυπάμαι εκεί που έχουμε καταντήσει. Εκεί που έχουμε φτάσει. Σαν πατέρας όμως νιώθω όχι μόνο δικαιωμένος, αλλά θέλω την ανώτατη τιμωρία που μπορεί να υπάρξει. Ξέρω ότι είναι βαρύ αυτό που λέω, γιατί είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου, αλλά τη στιγμή που αφαιρείς ζωή, όποια και να είναι αυτή, δεν έχεις δικαίωμα να λέγεσαι άνθρωπος».

«Ο κόσμος ήξερε αλλά δεν μιλούσε γιατί τους εκφόβιζαν»

«Ο κόσμος δεν έφταιγε κατά βάση. Μερικοί είχανε πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία, αλλά απειλούσαν τους πάντες. Ιδίως στην πολυκατοικία. Από τη στιγμή που βρέθηκα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, αυτός έκανε μετά όλη τη δουλειά, αυτός πήγε, πίεσε καταστάσεις, ανθρώπους και πάλι αργήσανε να μιλήσουμε. Αυτό σας το καταθέτω. Γιατί; Γιατί εκφοβίζανε τους πάντες» λέει στη συνέχεια.

«Το κράτος ήταν μηδέν. Μηδέν. Εγώ κάποια στιγμή όταν είχα δει το παιδί, και το είχα δει μελανιασμένο, γιατί σε μένα στείλανε τις φωτογραφίες και εγώ τις έδωσα στην αστυνομία, πήγα στην αστυνομία γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Το μόνο πράγμα που μου είπανε ήταν ότι με ρώτησαν την ηλικία της και μετά σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Όπου κι αν πήγαινα, ό, τι και αν έκανα, όλες οι πόρτες κλειστές. Πήγε δύο φορές στο νοσοκομείο, μία φορά στο ΚΑΤ, στην οποία είδαν ότι είναι έγκυος και της κάνανε κάποιες εξετάσεις που ήθελε και μετά την πήγανε στο Λαϊκό. Στο Λαϊκό την είδανε όλοι οι γιατροί. Την είδανε. Ο γιατρός έχει το δικαίωμα αυτεπάγγελτα να καλέσει την αστυνομία».

Πιθανή εμπλοκή και τέταρτου προσώπου στη δολοφονία της 23χρονης

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Live News, δεν αποκλείεται το βράδυ του φόνου της 23χρονης από την σπιτονοικοκυρά, την μητέρα και την αδελφή να συμμετέχει κι ένα ακόμη πρόσωπο.

Το πρόσωπο αυτό είναι στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς. Την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε διάφορες δουλειές. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται να συμμετείχε στην μεταφορά της σορού από το σπίτι στο σημείο που βρέθηκε.

Πρόκειται για έναν άντρα 42 ετών, αλβανικής καταγωγής κι έχει βρεθεί υπόλογος σε πολλές υποθέσεις της αστυνομίας που αφορούν απάτες.

Το συγκεκριμένο βράδυ της δολοφονίας φαίνεται ότι ο 42χρονος μετέφερε την σορό της Φαίης στο γκαράζ που βρέθηκε.

Ο εν λόγω άντρας σήμερα είναι ελεύθερος και διατηρεί ένα ψητοπωλείο σε περιοχή πολύ κοντά στην Κυψέλη.

Όπως αναφέρει το MEGA, ο 42χρονος, το βράδυ που σκότωσαν τη Φαίη, φέρεται να ανέλαβε να τη βάλει στο τζιπ και να τη μεταφέρει γύρω στα 700 μέτρα μακριά από το σπίτι που διέμεναν οι γυναίκες και θεωρείται ότι αποτελεί τον τόπο του εγκλήματος.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024