Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βοιωτία: Διαλεύκανση του θανάτου από αστυνομικά πυρά του 17χρονου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Βοιωτία: Διαλεύκανση του θανάτου από αστυνομικά πυρά του 17χρονου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η ηγεσία της ΕΛΑΣ θα πρέπει να πράξει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη», σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τη διαλεύκανση του θανάτου του 17χρονου στη Βοιωτία, που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, ζητεί ο βουλευτής Πρέβεζας και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κωστής Μπάρκας.

«Είναι θλιβερό να χάνεται ένας νέος άνθρωπος, είναι ένα τραγικό άγγελμα και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του δεκαεπτάχρονου θανόντος στη Βοιωτία», σημειώνει ο Κώστής Μπάρκας και προσθέτει πως:

«Η ηγεσία της ΕΛΑΣ θα πρέπει να πράξει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη»

«Το ελάχιστο που πρέπει να γίνει στη μνήμη αυτού του αδικοχαμένου συνανθρώπου μας είναι η πλήρης διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν στον θάνατό του».

Ακολούθως ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητεί «να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου και το κατάλληλο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και εφαρμογής των αστυνομικών πράξεων και πρωτοκόλλων εμπλοκής».

«Να υλοποιηθούν επιτέλους οι εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου»

Σύμφωνα με τον Κωστή Μπάρκα, «ως όργανο μιας ευνομούμενης κοινωνίας η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα πρέπει να πράξει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη στο έργο της, να διαλευκανθεί πώς άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του».

Καταληκτικά ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κωστής Μπάρκας υπογραμμίζει ότι «ήρθε, για άλλη μια φορά με τραγικό τρόπο, η ανάγκη να υλοποιηθούν επιτέλους οι εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, για τα μέτρα εκείνα που θα εξασφαλίζουν διαδικασίες επιχειρησιακής ετοιμότητας, που μόνο όφελος θα έχουν στην ασφάλεια των πολιτών».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024