Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καλλονή πρώην «έφαγε πόρτα» από τα γενέθλια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η καλλονή πρώην «έφαγε πόρτα» από τα γενέθλια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η 24χρονη ηθοποιός θα ήθελε να του ευχηθεί από κοντά αλλά «έφαγε πόρτα» από το πάρτι γενεθλίων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Λίγες ώρες μετά το πάρτι για τα 49α γενέθλια του ηθοποιού Λεονάρντο Ντι Κάπριο και γίνεται γνωστό πως μια πρώην σύντροφός του «έφαγε πόρτα» από το εντυπωσιακό πάρτι του.

Φαίνεται πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν ήθελε τίποτα από το παρελθόν να του χαλάσει τη μεγάλη μέρα και έτσι αρνήθηκε την είσοδο σε μια πρώην σύντροφό του.

Η Victoria Lamas εντοπίστηκε να πλησιάζει στο λαμπερό πάρτι αλλά δεν κατάφερε να μπει μέσα και να του ευχηθεί από κοντά

Ο λόγος για την 24χρονη ηθοποιό Victoria Lamas, κόρη του ηθοποιού Lorenzo Lamas και του μοντέλου Shauna Sand, που δεν κατάφερε να βρεθεί στη VIP λίστα του λαμπερού ηθοποιού για τα γενέθλιά του.

Όπως γίνεται γνωστό, οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν την είσοδο στη Victoria Lamas στο πάρτι γενεθλίων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Victoria Lamas εντοπίστηκε να πλησιάζει στο λαμπερό πάρτι αλλά δεν κατάφερε, όπως μεταφέρει η MailOnline, να μπει μέσα και να του ευχηθεί από κοντά.

Η 24χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο σύνολο και μαύρα αξεσουάρ, δίνοντας χρώμα με μια βεραμάν τσάντα.

Ήταν στα τέλη του περασμένου έτους που η 24χρονη ηθοποιός είχε συνδεθεί ρομαντικά με τον λαμπερό ηθοποιό του Χόλιγουντ που για φέτος προτίμησε να έχει στο πλευρό τη σύντροφό του και μόνο.

Αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο πέρασε τα 49α γενέθλιά του με την αγαπημένη του και μοντέλο Vittoria Ceretti.

Έχοντας στο πλευρό του τη Vittoria Ceretti και αρκετούς διάσημους φίλους του, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σύμφωνα με την DailyMail, πέρασε τα γενέθλιά του σε ένα από τα hotspot των celebrities του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν αγνώριστος καθώς έφτανε και τον απαθανάτισαν οι φωτογράφοι στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi.

Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, φορώντας μάσκα και καπέλο, ωστόσο δεν άργησε να γίνει αντιληπτός.

Ανάμεσα στους A-listers που έδωσαν το «παρών» στα γενέθλια του λαμπερού ηθοποιού ήταν και οι Κιμ Καρντάσιαν, Lady Gaga, Olivia Wilde, Chris Rock, Beyonce και Jay-Z, Kate Backinsale, Rita Ora, Zoe Saldana και Snoop Dog.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024