Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη Vittoria Ceretti στα γενέθλιά του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη Vittoria Ceretti στα γενέθλιά του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πέρασε με τη σύντροφό του Vittoria Ceretti και καλούς φίλους τα 49α γενέθλιά του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο πέρασε τα 49α γενέθλιά του με την αγαπημένη του και μοντέλο Vittoria Ceretti.

Έχοντας στο πλευρό του τη Vittoria Ceretti και αρκετούς διάσημους φίλους του, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σύμφωνα με την DailyMail, πέρασε τα γενέθλιά του σε ένα από τα hotspot των celebrities του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν αγνώριστος καθώς έφτανε και τον απαθανάτισαν οι φωτογράφοι στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν αγνώριστος καθώς έφτανε και τον απαθανάτισαν οι φωτογράφοι στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi.

Αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα

Ο αγαπημένος ηθοποιός προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, φορώντας μάσκα και καπέλο, ωστόσο δεν άργησε να γίνει αντιληπτός.

Η 25χρονη σύντροφός του Vittoria Ceretti ήταν πιο χαλαρή και ντυμένη επίσης casual για τα γενέθλια του συντρόφου της το Σάββατο.

Το μοντέλο από την Ιταλία είχε πιασμένα τα μαλλιά του και είχε ένα διακριτικό μακιγιάζ.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο καλύτερος φίλος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο 48χρονος Tobey Maguire, που ήταν επίσης ντυμένος casual για τη βραδιά.

Η παρέα, σύμφωνα με μαρτυρίες, περνούσε καλά στο εστιατόριο, με τον λαμπερό ηθοποιό να δέχεται τις ευχές για τα γενέθλιά του από εκατοντάδες θαυμαστές του στα social media.

«Χρόνια πολλά Leo» έγραψαν πολλοί από τους θαυμαστές του, με κάποιον να ευχαριστεί τον ηθοποιό για όλα όσα κάνει για να γίνει καλύτερος ο κόσμος.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024