Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαγνησία: Ανήλικος κάλεσε το «100» και κατήγγειλε ερωτική σχέση με στέλεχος δομής φιλοξενίας

Μαγνησία: Ανήλικος κάλεσε το «100» και κατήγγειλε ερωτική σχέση με στέλεχος δομής φιλοξενίας

Διατηρούσαν παράνομα ερωτική σχέση επί έναν χρόνο - Ο νεαρός ήθελε να την εκδικηθεί, επειδή τσακώθηκαν, και κάλεσε το «100»

Τσακώθηκαν, τα «χάλασαν» και η εκδίκηση ήρθε με μία… καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο λόγος για δύο ανθρώπους που γνωρίστηκαν σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Μαγνησίας – το παράδοξο όμως της υπόθεσης είναι ότι η μεν είναι εργαζόμενη-στέλεχος της δομής, ο δε… ανήλικος που φιλοξενείται σε αυτή!

Ήθελε εκδίκηση και κάλεσε το «100»

Η παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσαν εδώ και καιρό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 17χρονος φιλοξενούμενος στη δομή τηλεφώνησε στο κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο και κατήγγειλε την κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheNewspaper.gr, ο 17χρονος φέρεται να τηλεφώνησε στο «100» και να είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για την ερωτική σχέση που διατηρεί με την εργαζόμενη-στέλεχος της εν λόγω δομής.

Η σχέση τους ήταν γνωστή στο εσωτερικό της δομής

Η ανάρμοστη σχέση είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο και ήταν γνωστή στο εσωτερικό της δομής. Ένας καβγάς όμως ανάμεσα στο «ζευγάρι» ήταν η αιτία που ο νεαρός ξέσπασε και θέλησε να την εκδικηθεί.

Έτσι ο νεαρός, γνωρίζοντας ότι αυτή η σχέση ήταν παράνομη, τόσο λόγω της θέσης της γυναίκας όσο και της ηλικίας του αγοριού, αποφάσισε να την εκδικηθεί τηλεφωνώντας στην Αστυνομία, καταγγέλοντας την ανάρμοστη συμπεριφορά της εργαζόμενης-στελέχους και δηλώνοντας πως επιθυμούσε να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.

Το μετάνιωσε

Λίγο αργότερα όμως ο νεαρός φαίνεται πως μετάνιωσε για την καταγγελία και, όταν περιπολικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας έφτασε στο σημείο, είχε φροντίσει να αποχωρήσει αρνούμενος να υποβάλει επισήμως την καταγγελία που θα οδηγούσε ενώπιον της Δικαιοσύνης την αγαπημένη του.

Ο νεαρός αρνήθηκε να υποβάλει επίσημη καταγγελία, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024