Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον 40χρονο που πυροβόλησε τεχνικό Η/Υ - Νόμιζε ότι είχε ερωτική σχέση με τη γυναίκα του

Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον 40χρονο που πυροβόλησε τεχνικό Η/Υ – Νόμιζε ότι είχε ερωτική σχέση με τη γυναίκα του

Στο νοσοκομείο με τραύμα στον μηρό το 29χρονο θύμα - Ήθελε να «ξεκλειδώσει» συσκευές με αρχεία ερωτικού περιεχομένου της εν διαστάσει συζύγου του

Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 40χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε 29χρονο, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, ύστερα από μεταξύ τους καβγά για προσωπική αιτία. Συγεκεκριμένα, ο δράστης υποψιαζόταν ότι είχε ερωτική σχέση με την ενδιαστάσει σύζυγό του και τον πυροβόλησε στον μηρό.

Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του 40χρονου ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (με τη μορφή της κατοχής και διάθεσης) και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ ο 29χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr.

Κάλεσε τεχνικό για να «ξεκλειδώσει» συσκευές με αρχεία ερωτικού περιεχομένου της εν διαστάσει συζύγου του

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οικία του δράστη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όταν κάλεσε τον 29χρονο ως τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών προκειμένου να κάνει ανάκτηση αρχείων σε έναν Η/Υ και σε μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Ένας φίλος του δράστη ήταν εκείνος που σύστησε τον νεαρό για τη δουλειά, ώστε ως ειδικός σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών να του παράσχει υπηρεσίες.

Οι συσκευές που ήθελε να «ξεκλειδώσει» ο δράστης και να ανακτήσει τα αρχεία τους, αφορούσαν σε ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο της εν διαστάσει συζύγου του με τρίτα άτομα που είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, η εν διαστάσει σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον παθόντα ο οποίος αντί ανάκτησης προέβη σε διαγραφή των ηλεκτρονικών αρχείων.

Ο 29χρονος διέγραψε τα αρχεία και τον ξυλοφόρτωσε

Μόλις ο 40χρονος διαπίστωσε τη διαγραφή, ξεκίνησε να τον χτυπά επανειλημμένα στο κεφάλι και στο σώμα με ξύλινο κοντάρι, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησε μια φορά στον μηρό. Ο 29χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν τέσσερα φιαλίδια με μεθαδόνη, 11 ναρκωτικά χάπια, ένας κάλυκας, μια γεμιστήρα πιστολιού κ.α. Οι αστυνομικοί μαζί με τον πρώτο συνέλαβαν και δύο κορίτσια, ηλικίας 17 και 18 χρονών, στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες κι ένα πιστόλι. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβάσεις των σχετικών νόμων και αφέθηκαν ελεύθερες αφού προσδιορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024