Βαγιεκάνο – Χιρόνα 1-2: Ασταμάτητοι οι Καταλανοί, νέα ανατροπή και στο +5!
Η Χιρόνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να φιγουράρει στην κορυφή. Με ακόμη μία ανατροπή πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βαγιεκάνο και είναι στο +5 από τη Ρεάλ.
Τι κι αν βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από νωρίς; Η ομάδα της Καταλονίας έκανε ακόμη μία ανατροπή, επικράτησε με 2-1 της Ράγιο και ξέφυγε με +5 από τη δεύτερη Ρεάλ που το βράδυ υποδέχεται τη Βαλένθια. «Τρελή» πορεία για τη Χιρόνα που με 11 νίκες σε 13 ματς θα μείνει πρωτοπόρος της La Liga στη διακοπή του Νοεμβρίου για τις Εθνικές ομάδες.
«Τρελαίνει» κόσμο η φετινή Χιρόνα
Ο Αλβάρο Γκαρσία έδωσε προβάδισμα στη Ράγιο μόλις στο 5′, αλλά στο 42′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1 με σκόρερ τον Ντόβμπικ μετά από όμορφη επίθεση. Στο 65′ και μετά από φάση διαρκείας ο Σάβιο από κοντά έκανε το 1-2 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε ακόμη μία τεράστια νίκη στη Χιρόνα που έχει βαλθεί να τρελάνει άπαντες στην Ισπανία με τα κατορθώματά της.
Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση και μια ακόμα σπουδαία νίκη για την ομάδα του Μίτσελ, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει.
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε 22-16 την Ιαπωνία στην τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης του World Cup (Division 1) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.