Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γουλβς – Τότεναμ 2-1: Επική ανατροπή με δύο γκολ στο φινάλε για τους Λύκους

Γουλβς – Τότεναμ 2-1: Επική ανατροπή με δύο γκολ στο φινάλε για τους Λύκους

Φινάλε – θρίλερ στο «Μολινό», με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές στις καθυστερήσεις με τους Σανάμπρια και Λεμινά και να γυρίζουν τούμπα το παιχνίδι.

Η Γουλβς βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 90′ και χάρη σε δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά έκανε την επική ανατροπή και επικράτησε της Τότεναμ για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ «ξέρανε» την αντίστοιχη του Ποστέκογλου σε μία ματσάρα που παίχτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Δεν τα παράτησε η Γουλβς και στο τέλος δικαιώθηκε

Αρχικά τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπρέναν Τζόνσον να σκοράρει εντός της μεγάλης περιοχής σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Παρά τον ξέφρενη ρυθμό, όμως, δεν υπήρχαν φάσεις.

Δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Το δεύτερο μέρος ήταν μία διαφορετική ιστορία. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και πατούσαν συχνά στην περιοχή της Τότεναμ με αποτέλεσμα να γίνει αυτομάτως επικίνδυνη. Η πίεση των «λύκων» τελικά απέφερε καρπούς με τον Σανάμπρια στο 90+1′ να ξεμαρκάρεται μέσα στην περιοχή και ύστερα από πάσα του Κούνια ισοφάρισε για την ομάδα του.

Ωστόσο η Γουλβς δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεμινά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με ένα άνετο πλασέ κέρδισε τον Βικάριο «ξενερώνοντας» την ομάδα του Άνγκε Ποστέκογλου.

Ένας υπερπολύτιμος βαθμός για τη Γουλβς η οποία αύξησε τη διαφορά της στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία, έστω και προσωρινά, να «πατήσει» στην κορυφή της Premier League.

Γουλβς: Σα, Σεμέδο (66΄Ντόχερτι), Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι, Νούρι (87΄Ντόιλ), Χουάνγκ, Λεμινά, Ζοάο Γκόμες (87΄Σαράμπια), Μπελεγκάρδε (73΄Κάλαϊτζιτς), Κούνια

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπισούμα (76΄Λο Σέλσο), Χόιμπεργκ, Σαρ (63΄Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι, Τζόνσον (75΄Μπράιαν Χιλ), Σον

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024