Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Η παραμονή του Κέιν στο Μόναχο έχει στοιχήσει στην Μπάγερν ήδη 1 εκατομμύριο λίρες (pics)

Απίστευτο: Η παραμονή του Κέιν στο Μόναχο έχει στοιχήσει στην Μπάγερν ήδη 1 εκατομμύριο λίρες (pics)

Ο Βρετανός επιθετικός δεν έχει βρει ακόμα σπίτι στο Μόναχο, με αποτέλεσμα να μένει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με τους Βαυαρούς να κάνουν δικό τους έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Άγγλος επιθετικός αν και ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές Γερμανίας στις 12 Αυγούστου δεν έχει βρει ακόμα σπίτι στο Μόναχο, με αποτέλεσμα αυτός και η οικογένειά του να μένουν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για τη στέγασή του

Η Μπάγερν, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης, για την οικογένεια Κέιν, τους έκλεισε την καλύτερη σουίτα στο πολυτελές Vier Jahreszeiten Kempinski, που είναι ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Ευρώπη.

Η βραδιά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία κοστίζει 10.000 λίρες και όπως υπολογίζουν έχουν δαπανηθεί ήδη 1 εκατ. λίρες, αφού ο Κέιν, με τη σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους μένουν εκεί εδώ και τρεις μήνες.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 1958 και βρίσκεται στο κέντρο του Μονάχου, ενώ απέχει μόλις 16 λεπτά από το Allianz Arena, που είναι η έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Στην σουίτα υπάρχουν δύο μπάνια από μάρμαρο Carrara, μεταξωτές κουρτίνες, έπιπλα επώνυμων σχεδιαστών, έξι τηλεοράσεις και μια σειρά από άλλες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Δείτε το ξενοδοχείο

Ο Κέιν το προηγούμενο διάστημα είχε δει ένα σπίτι οκτώ κρεβατιών, που κοστίζει 70.000 λίρες το μήνα, το οποίο βρίσκεται στο χωριό Grunwald. Το συγκεκριμένο σπίτι ονομάζεται «Bavaria’s Beverly Hills», αλλά ο Άγγλος διεθνής δεν το έκλεισε και παραμένει στο… ψάξιμο.

Θυμίζουμε, ότι ο Κέιν παίρνει από τη Μπάγερν Μονάχου το ποσό των 415.000 λιρών ανά εβδομάδα. Ο Άγγλος έχει πετύχει ήδη 15 γκολ και 5 ασίστ σε 10 παιχνίδια στη Bundesliga και 4 γκολ σε ισάριθμους αγώνες στο Champions League.
;

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024