Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

To total black outfit και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Insragram με αφορμή την προβολή της ταινίας «Πολύδροσο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη.

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης a.k.a. The Boy επιστρέφει κινηματογραφικά με το «Πολύδροσο». Η νέα του ταινία, η έβδομη κατά σειρά μεγάλου μήκους, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης, στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

H ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη είναι σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου «μια ταινία για ανθρώπους τρυφερούς σε έναν όχι τρυφερό κόσμο». Τα γυρίσματα έγιναν την άνοιξη του 2022 και κράτησαν περίπου για δύο μήνες.

Δείτε μια πρώτη εικόνα της ταινίας όπως την ανέβασε η Βίκυ Καγιά στο Instagram 

Δείτε μία ανάρτηση της Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Κόκκαλη για το «Πολύδροσο» 

Το story της ταινίας

Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη Σοφία, την μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις μέρες τους σκοντάφτοντας σε φαντάσματα του παρελθόντος.

Το Πολύδροσο παρακολουθεί δύο Σοφίες, μητέρα και κόρη, που βρίσκονται μετά από καιρό μαζί στο ίδιο σπίτι. Οι Σοφίες της ταινίας είναι η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη, ως μητέρα και κόρη αντίστοιχα, οι οποίες πλαισιώνονται από τις Έλσα Ζαρρή, Μαίρη Γιαννούλα και Κάρλα Φουρ.

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, η Σοφία Κόκκαλη, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης και η Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης / Photo: Vicky Kaya/ instagram

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας για την πρεμιέρα της ταινίας «Πολύδροσο» είπε ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι, ότι πάντα είχε πεταλούδες στο στομάχι, πριν από τις πασαρέλες ή τα σόου, αλλά αυτό που νιώθει εν αναμονή της προβολής της ταινίας είναι πρωτόγνωρο. «Είμαι από το πρωί και καρδιοχτυπώ» θα πει χαρακτηριστικά. «Είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοιου τύπου ταινία, τόσο βαθιά, τόσο ουσιαστική, τόσο συγκινητική και χρειάστηκε να μην είμαι ο εαυτός μου για πρώτη φορά… Υπήρξαν φορές που νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά είπα όχι, εφόσον με εμπιστεύθηκαν και είμαι εδώ θα κάνω ό,τι μπορώ» συμπλήρωσε ενώ υπενθύμισε ότι θα παρουσιάσει το Mad Walk, στις 20 Νοεμβρίου, δώδεκα χρόνια ξανά μετά την πρώτη παρουσίαση του μουσικού θεσμού, που είχε κάνει πάλι η ίδια.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024