Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Βιντεοσκόπησε τη σύντροφό του, τη διαπόμπευσε και μετά την έσπασε στο ξύλο

Βρετανία: Βιντεοσκόπησε τη σύντροφό του, τη διαπόμπευσε και μετά την έσπασε στο ξύλο

Της έσπασε το χέρι και χρειάστηκε 37 ράμματα – Δεν ήταν η πρώτη φορά που την κακοποίησε

Πέντε μέρες στο νοσοκομείο, 12 βίδες και 37 ράμματα στο χέρι της χρειάστηκε η 31χρονη Τζέσικα Σμιθ από τη Βρετανία, μετά τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε από τον σύντροφό της, Ντίλαν Μπάιλανι, 27 ετών.

Και πριν από την πρωτοφανή βία εναντίον της, ο Μπάιλανι, είχε στείλει στη μητέρα της Τζέσικα ένα βίντεο με το ζευγάρι να κάνει σεξ, το οποίο τραβήχτηκε χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο. Η Τζέσικα έλαβε ένα μήνυμα από τον σύντροφό της, στο οποίο της έλεγε ότι ήθελε «να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ανάμεσά τους» αφότου εκείνος είχε στείλει στη μητέρα της το ροζ βίντεο.

«Την άκουσα κάποια στιγμή να ουρλιάζει και μου είπε ότι ο Ντίλαν της είχε στείλει ένα βίντεο από προσωπικές μας στιγμές» λέει η νεαρή, σύμφωνα με τη Daily Mail. Τότε εξομολογήθηκε στη μητέρα της όλα όσα είχε ζήσει στα χέρια του και όλες τις φορές που εκείνος την είχε κακοποιήσει.

Ο 27χρονος Ντίλαν Μπίλανι που έσπασε στο ξύλο τη σύντροφό του

Επειδή η 31χρονη ήθελε να τον πείσει να διαγράψει το ροζ βίντεο, συμφώνησε να τον συναντήσει σε ένα μπαρ. Παρά τις ικεσίες της, ο Μπίλανι αρνήθηκε να το διαγράψει και όταν η Τζέσικα έφυγε, την ακολούθησε, την κλώτσησε και την έφτυσε. Το ίδιο βράδυ τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Έναν μήνα αργότερα, η γυναίκα ξαναπήρε μήνυμα από τον πρώην της. Και πάλι συναντήθηκαν σε μια παμπ και ο Ντίλαν άρχισε να την κατηγορεί ότι έβλεπε άλλους άντρες. Έφυγαν και η Τζέσικα πήγε στο σπίτι της, την άρπαξε από το χέρι και την έσπρωξε μέχρι που έπεσε στον δρόμο.

Η Τζέσικα Σμιθ, θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Κάποιος κάλεσε την Άμεση Δράση και η Σμιθ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε 3ωρο χειρουργείο και οι γιατροί τοποθέτησαν στο χέρι της, που είχε σπάσει, 12 βίδες ενώ έκανε 37 ράμματα.

«Δεν έχω πονέσει περισσότερο στη ζωή μου»

«Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο έντονο πόνο. Ένιωθα ότι θα λιποθυμούσα» εξομολογείται η Τζέσικα, που αναγκάστηκε, φοβούμενη για τη ζωή της, να μετακομίσει σε μια φίλη της, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τα ράμματα στο χέρι της Τζέσικα

Οι μελανιές στο χέρι της Τζέσικα

Το ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας – Επιχείρησε να την πνίξει

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και όλα ήταν καλά ανάμεσά τους. Στους επόμενους 3 μήνες, ο Μπίλανι άλλαξε.

Ένα βράδυ, αφότου καυγάδισαν, της πέταξε νερό, την έσυρε στο πάτωμα και την κλωτσούσε. «Το επόμενο πρωί όταν τον ρώτησα τι συνέβη, εκείνος μου είπε ότι δεν θυμόταν τι είχε συμβεί και απλά ήλπιζα ότι ήταν μεμονωμένο γεγονός» λέει.

Όπως λέει, της έλεγε συνέχεια να διαγράψει τους λογαριασμούς της στα social media, την απομόνωνε από φίλους και οικογένεια και ήλεγχε το κινητό της.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, την «κάρφωσε» στο κρεβάτι, πίεσε τα δάχτυλά του στα μάτια της και μετά επιχείρησε να την πνίξει. «Νόμιζα ότι θα πέθαινα» λέει.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, κατά τη διάρκεια ενός καυγά, τις έριξε μπουνιές στο πρόσωπο και τις έσκισε τα χείλη.

«Την επόμενη μέρα μου ζήτησε συγγνώμη. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν και γι’ αυτό αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία» λέει η 31χρονη.

Όμως, τελικά τίποτα δεν άλλαξε.

«Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ από τα σημάδια και τα τραύματα. Αλλά επέζησα και δεν με φοβίζει τίποτα πια.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024