Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Μητέρα κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της και μετά την παρέδωσε στα χέρια παιδόφιλου

ΗΠΑ: Μητέρα κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της και μετά την παρέδωσε στα χέρια παιδόφιλου

Για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού κατηγορείται και ο αρραβωνιαστικός της μητέρας

Άφωνη έχει αφήσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης μίας 10χρονης από την ίδια τη μητέρα της, η οποία μάλιστα φέρεται ότι προσκάλεσε έναν παιδόφιλο για να συνεχίσει την αποτροπιαστική ενέργεια εις βάρος του ανήλικου παιδιού της.

Η 37χρονη Ελίζαμπεθ Σπέιθ, από το Τέξας, συνελήφθη τον περασμένο μήνα, αφού παραδέχθηκε ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με την κόρη της «σε πολλές περιπτώσεις», αναφέρει το San Antonio Express News.

Ο αρραβωνιαστικός της, Γκάρετ Άντριου Μπέιλι, 35 ετών, κατηγορήθηκε επίσης για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού την Τετάρτη, αφού η Σπέιθ είπε στην αστυνομία ότι του έδωσε την άδεια να κακοποιήσει την κόρη της τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με την New York Post.

Παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της πολλές φορές

Ο αρραβωνιαστικός της Σπέιθ

Μαζί με το ζευγάρι, η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον 40χρονο Τζάροντ Κίρκους, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για σεξουαλικές επιθέσεις, αφού μηνύματα του Snapchat αποκάλυψαν ότι η Σπέιθ είχε επικοινωνήσει μαζί του επιτρέποντάς του να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της και επιπλέον τους είχε αφήσει μόνους στο σπίτι.

Σεξουαλικές επιθέσεις και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Η απάνθρωπη υπόθεση αποκαλύφθηκε την 1η Αυγούστου, όταν η Αστυνομία της περιοχής ανταποκρίθηκε σε μία κλήση από το συγκρότημα διαμερισμάτων που διαμένει η 37χρονη.

Μέσα σε ένα από τα διαμερίσματα, η αστυνομία βρήκε τον Κίρκους μόνο με τη 10χρονη. Ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση βάσει εντάλματος για διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Η κακοποίηση του παιδιού ξεκίνησε από τα 8 έτη της

Ο 40χρονος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η Σπέιθ και ο Κίρκους

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια σύνδεση ανάμεσα στον Κίρκους και το παιδί συνέχισαν την έρευνα που τους οδήγησε στην 37χρονη Σπέιθ η οποία παραδέχθηκε ότι οργάνωσε τη συνάντηση, με τον Κίρκους να της απαντά σε κάθε πρόσκληση «σίγουρα!».

Σύμφωνα με την δικογραφία η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού ξεκίνησε από όταν ήταν 8 ετών. Μετά τη σύλληψη της 37χρονης τόσο η 10χρονη όσο και ένα άλλο παιδί απομακρύνθηκαν από το σπίτι που έμεναν με την Σπέιθ.

Η 37χρονη και ο αρραβωνιαστικός της κατηγορούνται για συνεχή σεξουαλική επίθεση κατά παιδιού, κακούργημα πρώτου βαθμού, μαζί με άλλες κατηγορίες κακουργημάτων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024