Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοποίηση ανηλίκου Θεσσαλονίκη: Στηρίζει τον άνδρα που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης της

Κακοποίηση ανηλίκου Θεσσαλονίκη: Στηρίζει τον άνδρα που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης της

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού δικαιολογεί τον βιαστή του παιδιού της, αν και εκείνος ομολόγησε ότι δεν βίασε μια φορά, αλλά κατ’ επανάληψην την ανήλικη.

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του ανήλικου κοριτσιού το οποίο είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του συντρόφου της μητέρα του.

Ο 54χρονος ομολόγησε ότι βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του. Το κοριτσάκι το κατήγγειλε αλλά εκείνος τελικά…αθωώθηκε καθώς φαίνεται ότι αρχικά του είχε ασκηθεί λάθος δίωξη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η μητέρα της 14χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, αναφέρει ότι έχει συγχωρέσει τον 54χρονο ο οποίος μάλλον… μπερδεύτηκε όταν βίαζε το παιδί της.

«Από την πρώτη στιγμή τον συγχώρεσα. Μου ζήτησε συγγνώμη δύο φορές και ότι δεν σκέφτηκε το μετέπειτα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και δουλευταράς», λέει η μητέρα της 14χρονης. «Υπήρχε αγάπη και σεβασμός. Πιστεύω ότι μπερδεύτηκε. Δεν το ήθελε, την αγαπούσε».

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού δικαιολογεί τον βιαστή του παιδιού της, αν και εκείνος ομολόγησε ότι δεν βίασε μια φορά, αλλά κατ’ επανάληψην την ανήλικη.

«Δεν είμαι παιδεραστής να κυνηγάω παιδάκια. Την 14χρονη την έχω μεγαλώσει από 3 χρονών. Πριν από ένα χρόνο για πρώτη φορά ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να της χαϊδεύω την πλάτη και το στήθος και τη βίασα παρά φύση. Αυτό έγινε τρεις – τέσσερις φορές συνολικά. Ποτέ δεν την πίεσα αλλά έγινε. Από μπροστά δεν την πείραξα, γιατί είναι μικρή και δεν ήθελα να την χαλάσω», φέρεται να είπε ο 54χρονος.

Ο εφιάλτης της 12χρονης

Τα όσα είχε καταγγείλει η 14χρονη στην αστυνομία είναι σοκαριστικά. Από την μια προσπαθούσε να προστατεύσει την άρρωστη μητέρα της και από την άλλη έπρεπε να γλιτώσει από τον εφιάλτη.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να σας πω τι έκανε ο πατριός μου. Καθόμουν στο σαλόνι ξαπλωμένη στον καναπέ. Φορούσε ένα σορτσάκι μέχρι το γόνατο κι εκείνος το τράβηξε και το έβγαλε. […] Όσο γινόταν όλο αυτό είχα κοκαλώσει και δεν έκανα τίποτα, δεν έλεγα τίποτα. Μετά πήγα να κάνω μπάνιο γιατί σιχάθηκα και μπήκε και μου είπε ‘’αυτό δεν το λέμε πουθενά΄΄».

Ομολόγησε ότι βίασε την 12χρονη κι… αθωώθηκε

Το δικαστήριο, παρ’ ότι τον αθώωσε για τους βιασμούς της 12χρονης εξαιτίας της λανθασμένης δίωξης, τον καταδίκασε σε 15ετή κάθειρξη χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, για κατάχρηση ανηλίκου και παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα.

Ο Αντώνης Καραγιάννης, δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι από την σύλληψή του ο 54χρονος παραδέχθηκε το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος εξήγησε πώς παρά την ομολογία του ίδιου για την αξιόποινη πράξη του, το δικαστήριο τον αθώωσε, γιατί νομικά δεν μπορούσε να θεμελιωθεί η κατηγορία του βιασμού.

«Πρόκειται για μία περίπτωση που την έχει ομολογήσει ο δράστης και την ίδια στιγμή όχι μόνο δεν μπορεί να καταδικαστεί, αλλά αθωώνεται κιόλας», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Κι επεξήγησε: «Η πράξη που τελέστηκε ήταν τελείως διαφορετική, ήταν κατάχρηση ανικάνου ατόμου προς αντίσταση. Δεν μπορεί να καταδικαστεί ένας άνθρωπος για μία πράξη που δεν τέλεσε», σημείωσε ο δικηγόρος.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024