Η Ναόμι Οσάκα επιστρέφει στα γήπεδα του τένις μετά από 15 μήνες απουσίας.
Η Γιαπωνέζα τενίστρια, μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της τον περασμένο Ιούλιο, είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή, καθώς θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Μπρισμπέιν στην Αυστραλία.
Προετοιμάζεται για την επιστροφή της στο tour
Τελευταία φορά που αγωνίστηκε η Οσάκα σε τουρνουά, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 και το τουρνουά Pan Pasific Open στο Τόκυο.
Η Οσάκα, η οποία είναι τέσσερις φορές νικήτρια γκράντ σλαμ, στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με τη ψυχική της υγεία, ωστόσο δείχνει να τα έχει αφήσει πίσω της και είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στα κόρτ.
«Πάντα μου αρέσει να ξεκινώ τη σεζόν μου στο Μπρισμπέιν και ανυπομονώ να επιστρέψω. Το Brisbane International είναι ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά και θα με προετοιμάσει για μια λαμπρή επιστροφή», δήλωσε η Οσάκα.
Πότε επιστρέφει
Το τουρνουά του Μπρισμπέιν επιστρέφει μετά από τρία χρόνια, λόγω της Πανδημίας του covid-19, η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του τουρνουά. Αυτό, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει 31 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ναόμι Οσάκα μέχρι τώρα στην καριέρα της έχει κατακτήσει συνολικά 7 τίτλους, έχοντας 265 σε 413 ματς. Υπήρξε Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου ανέβηκε για πρώτη φορά στις 28 Ιανουαρίου του 2019.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.