Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το νέο τραγούδι που σαρώνει στο TikTok – Η συνεργασία έκπληξη και η πρώην παίκτρια του Survivor

Αυτό είναι το νέο τραγούδι που σαρώνει στο TikTok – Η συνεργασία έκπληξη και η πρώην παίκτρια του Survivor

Το νέο τραγούδι που κάνει θραύση στο TikTok τις τελευταίες εβδομάδες – Γιατί ολοένα και περισσότεροι χρήστες λένε «τα χαιρετίσματά μου»

Ζούμε στην εποχή των social media. Η δύναμη που έχει το Facebook, το Instagram, το Twitter και εσχάτως και το TikTok είναι τεράστια.

Η διαφήμιση που δίνουν πολλές φορές τα social media -και πολλές φορές δωρεάν- δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με τις διαφημίσεις στα… παλαιότερα Μέσα, όπως η τηλεόραση, όπου και κοστίζει πολύ πιο ακριβότερα και δεν έχει την ίδια απήχηση.

Για παράδειγμα, αρκεί ένα τραγούδι να γίνει viral στο TikTok και μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί να ακούγεται παντού! Πλέον… τα ραδιόφωνα ακολουθούν τα social media και όχι το αντίθετο, όπως γινόταν κάποτε.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το τραγούδι «τα χαιρετίσματά μου» του Βασίλη Οικονόμου. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα, με το τραγούδι και music video «Τα Χαιρετίσματά Μου», που κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες από την Panik Platinum.

Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος αποδεικνύει ότι εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι έχει κι άλλα ταλέντα γύρω από τη μουσική. Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Σαρρής, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο ύμνος του TikTok

Το βίντεο με τον τίτλο «Τα Χαιρετίσματα μου» έχει γίνει ήδη viral με πάνω από 2.200.00 προβολές στο Youtube  και χιλιάδες βίντεο σε TikTok, Instagram και Facebook.

Ειδικά στο TikTok γίνεται… χαμός, αφού καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες βίντεο, με χρήστες να χρησιμοποιούν το τραγούδι ως απάντηση σε μια σειρά ερωτημάτων.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο

@monkeydkomi Με τον καθετηρα αγκαλια , ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 😀😉 #TaXairetismataMou #newsong #mpesfypgamw #εφυγεςγιαφοργιου #μπεςφοργιου #μπεςφοργιουκαλομου #μπεςφοργιουγαμω #fy #viral #viralvideo #fypシ #fypシ゚viral #fu #fyp #foryourpage #foryoupage ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@istratee @Vasilis Oikonomou #TaXairethsmataMou#fyp #italy ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@fabyzzzstone Χωρίζεις και εκπαιδεύσεις το σκύλο που να τον δαγκώσει… ουπς👀#taxairetismatamou @Vasilis Oikonomou ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@pirikompilia Τι απο τα δυο θελεις; 🤡 #taxairetismatamou @Vasilis Oikonomou ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@maria_matoula Τα χαιρετίσματά μας 👋🤣 #funnyvideos #tiktokers #tiktokgreece #foryoupage #foryou #fyp #fy ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@kikipantelidi #foryoupage #fypシ @Vasilis Oikonomou ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@katy.supergirl 🐸φανταστείτε μονο ! #taxairetismatamou ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@kikipantelidi♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

@jennakivl #TaXairetismataMou ♬ Τα Χαιρετίσματα Μου – Vasilis Oikonomou

Και η Καρολίνα Καλύβα

Μάλιστα, στο video clip του τραγουδιού ο Βασίλης Οικονόμου ερμηνεύει το τραγούδι με ενέργεια, έχοντας δίπλα του ως συμπρωταγωνίστρια τη γοητευτική personal trainer Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024