Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικός θάνατος για τη Βραζιλιάνα influencer Luana Andrade - Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Σοκαριστικός θάνατος για τη Βραζιλιάνα influencer Luana Andrade – Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Η Luana Andrade έφυγε από τη ζωή στα 29 της χρόνια μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης. Συγκλονίζει μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή στα 29 της χρόνια η Βραζιλιάνα influencer και ριάλιτι σταρ Luana Andrade.

Η νεαρή γυναίκα είχε μεταβεί τη Δευτέρα στο νοσοκομείο São Luiz στο Σάο Πάολο για να υποβληθεί σε επέμβαση λιποαναρρόφησης στο γόνατο που πραγματοποίησε ιδιωτικός χειρουργός και αναισθησιολόγος.

Η Luana Andrade παρουσίασε πρόβλημα στην αναπνοή και υπέστη καρδιακή ανακοπή δύο ώρες μετά την επέμβαση, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Οι χειρουργοί σταμάτησαν απότομα τη διαδικασία και πραγματοποίησαν εξετάσεις στην ασθενή που έδειξαν ότι είχε πάθει θρόμβωση.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, αλλά απεβίωσε λίγο αργότερα. Η επίσημη αιτία θανάτου της Andrade είναι πνευμονική εμβολή, μια ξαφνική αρτηριακή απόφραξη.

Ποια ήταν η Luana Andrade

Η influencer έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Power Couple Brasil 6» το 2022 με τον φίλο της επιχειρηματία João Hadad.

Τον Απρίλιο ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε προσληφθεί ως βοηθός σκηνής για την εκπομπή Domingo Legal στο SBT. Επίσης, έκανε μόντελινγκ και είχε τη δική της μάρκα ρούχων.

Η Andrade ήταν ενεργό μέλος του Instagram, όπου συχνά αναρτούσε στιγμιότυπα γυμναστικής και ταξιδιών για τους περισσοτέρους από τους 540.000 followers της.

Η συγκλονιστική ανάρτηση πριν τον θάνατό της

Πέντε ημέρες πριν από το θάνατό της, είχε ανεβάσει στιγμές της από το 2023 με τη λεζάντα: «Δεν έχει καν τελειώσει ακόμα, και νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για αυτό τον χρόνο».

Οι φίλοι και οι followers είναι συντετριμμένοι από το θάνατο της. «Είμαι διαλυμένος και ζω τον μεγαλύτερο εφιάλτη μου», έγραψε στο Instagram ο σύντροφός της João Hadad.

View this post on Instagram

A post shared by HADAD (@joaohadad)

«Ένα κομμάτι μου χάθηκε. Με μεγάλη λύπη και πολύ πόνο στην καρδιά μου αποχαιρετώ τη Luana μου, την πριγκίπισσά μου, την όμορφη… Πέρασα δύο χρόνια στο πλευρό σου και δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο ευτυχισμένος ήμουν… Χτίσαμε μια όμορφη ιστορία και ζήσαμε έντονα τα όνειρά μας. Είσαι κάτι περισσότερο από μια φίλη και θα είσαι πάντα σύντροφος ζωής, αγάπη μου».

Ο João Hadad συμπεριέλαβε επίσης μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ περπατούν δίπλα στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι της Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ θρήνησε επίσης τον πρόωρο θάνατο της Andrade στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θλιβερή μέρα, με δύο πολύ άσχημα νέα. Πρώτα ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι γονείς της Μπρου (Μπρούνα Μπιανκάρντι), αλλά δόξα τω Θεώ όλοι είναι ασφαλείς! Δεύτερον, ο θάνατος μιας φίλης. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια, μακάρι ο Θεός να υποδεχτεί τη Luana με ανοιχτές αγκάλες».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024