Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέβιν Μπέικον: Γιατί δεν τρώει... μπέικον - Πώς η φάρμα τού άλλαξε τη ζωή

Κέβιν Μπέικον: Γιατί δεν τρώει… μπέικον – Πώς η φάρμα τού άλλαξε τη ζωή

Εκτός από γουρούνια και κατσίκες έχει στη φάρμα του, τρία αλπακά, καθώς και τρία άλογα πόνυ.

Στις ταινίες παίζει τον ρόλο του πιο κακού και τοξικού τύπου που υπάρχει συνήθως. Στην πραγματικότητα, έχει επιλέξει να ζει με την αγαπημένη του σύζυγο και την οικογένειά τους σε μια φάρμα μια ζωή φυσική, καλλιτεχνική και πολύ ανθρώπινη. Ο λόγος για τον Κέβιν Μπέικον.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον επίσημο λογαριασμό του είτε στο Facebook είτε στο Instagram, συνηθίζει να τραγουδάει στις… κατσίκες του και να κάνει ό,τι πιο χαριτωμένο.

Στο κόκκινο χαλί με την αγαπημένη του σύζυγο, Κίρα Σέντγουϊκ

Ποιες είναι οι… κόκκινες γραμμές στη διατροφή του

Μοιράζεται με το κοινό, τους θαυμαστές και τους followers του την καλή του διάθεση, τη σχέση αγάπης με τη σύντροφο της ζωής του, Κίρα Σέντγουϊκ, αλλά και τα ενδιαφέροντά του.

Είναι ενθουσιώδης μάγειρας, δημιουργεί με μεράκι πιάτα για τη σύζυγό του, αλλά έχει ορισμένους περιορισμούς στη διατροφή του που έχουν προκύψει από τη ζωή του στη φάρμα και την αγάπη του για τα ζώα.

Συνηθίζει να τραγουδάει στις… κατσίκες του και να κάνει ό,τι πιο χαριτωμένο

Έτσι, απολύτως αντίθετα από το επώνυμό του, εκείνος δεν τρώει ποτέ χοιρινό –άρα και μπέικον-, δεν τρώει κατσίκι και φυσικά τα παράγωγα προϊόντα τους.

Έχει στη φάρμα του γουρουνάκια, κατσίκια, μοιράζεται πολύ ευχάριστα βίντεο με τα παιχνίδια μαζί τους και μιλώντας στο «PEOPLE», αποκάλυψε τις κόκκινες γραμμές της διατροφής του.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά δήλωσε, «Η σύζυγός μου θεωρεί ότι δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα ζώα, γιατί θα πάψω να τρώω το οτιδήποτε».

Πώς η φάρμα τού άλλαξε τη ζωή

Στα 65 του χρόνια του ο Κέβιν Μπέικον, κάτι που δεν προδίδει καθόλου η εμφάνισή του, που είναι όπως τον ξέρουμε πάντα, εκτός από γουρούνια και κατσίκες, έχει στη φάρμα όπου ζει μαζί με τη γυναίκα του στο Κονέκτικατ, και τρία αλπακά, καθώς και τρία άλογα πόνυ.

Μιλώντας γι’ αυτή τη μεγάλη του αγάπη είπε, «Λατρεύω τα ζώα, χαίρονται πολύ να είναι μαζί μου και είναι πολύ, πολύ ήρεμα με μένα».

«Η σύζυγός μου θεωρεί ότι δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα ζώα, γιατί θα πάψω να τρώω το οτιδήποτε»

«Επίσης, μας αρέσει πολύ να πηγαίνουμε στον κήπο, να κόβουμε διάφορα φρέσκα βότανα, τομάτες, βασιλικό, πιπεριές και κολοκυθάκια», λέει για τη ζωή στο κτήμα του, όπως περιγράφει ιδιαίτερα ποιητικά για τη ζωή του εκεί, για το μποστάνι του απ’ όπου μαζεύει τα λαχανικά του που μεγαλώνουν με όλες τις δυνάμεις της φύσης και τα καταναλώνει κανείς κι αισθάνεται ότι του δίνουν το πιο μεγάλο μάθημα για το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τη φύση.

Η αγάπη του για το φαγητό και τη μαγειρική πάντως ξεκίνησε απ’ όταν ήταν νεαρός ηθοποιός στη Νέα Υόρκη.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024