Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίρα Σέντγουϊκ και Κέβιν Μπέικον για τα 35 χρόνια γάμου: «Η αίσθηση του χιούμορ είναι ζωτικής σημασίας»

Κίρα Σέντγουϊκ και Κέβιν Μπέικον για τα 35 χρόνια γάμου: «Η αίσθηση του χιούμορ είναι ζωτικής σημασίας»

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ είναι παντρεμένοι εδώ και 35 χρόνια και συνεργάστηκαν για τη νέα ταινία Space Oddity.

Ο Κέβιν Μπέικον λέει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν εντόπισε την Κίρα Σέντγουϊκ στα γυρίσματα της ταινίας Lemon Sky του PBS το 1987.

«Έμεινα άναυδος» λέει στο people.com. «Ήταν καταπληκτική». Εκείνη την εποχή, ο Μπέικον είχε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση φήμης χάρη στο ρόλο του Ρεν ΜακΚόρμαν, του επαναστάτη μιας μικρής πόλης στο χορευτικό δράμα Footloose του 1984, αλλά η Σέντγουϊκ δεν είχε δει την ταινία και ήταν λίγο αποθαρρημένη από το όμορφο, ανερχόμενο αστέρι: «Θυμάμαι να σκέφτομαι, ‘Ω, νομίζει ότι είναι πολύ κουλ’».

Photo: YouTube

Τελικά, «αυτός ήταν»

Μετά από λίγη προσπάθεια, συμφώνησε σε ένα ραντεβού. Οι δυο τους πήγαν για δείπνο και κατέληξαν να μιλάνε και να γελούν για ώρες. Αλλά η Σέντγουϊκ λέει ότι ήταν το πώς ένιωθε την επόμενη μέρα που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ήταν ο ένας και μοναδικός.

«Θυμάμαι να ξυπνάω και να λέω: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»» παραδέχεται. «Συνειδητοποίησα, ‘Ω, αυτός είναι’».

«Είναι φρικτά αστείος»

Τώρα, για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, το ζευγάρι ισορροπεί ανάμεσα σε επιτυχημένες καριέρες, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Τράβις, 33 ετών, και μια κόρη, τη Σόσι, 31 ετών. «Ήμασταν πάντα ο ένας για τον άλλον η μεγαλύτερη υποστήριξη και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές», λέει η Σέντγουϊκ, η οποία πρόσφατα σκηνοθέτησε τον Μπέικον στο δράμα Space Oddity, για έναν νεαρό άνδρα που ονειρεύεται να δραπετεύσει στον Άρη μετά από μια τραγωδία.

Προσθέτει ότι το να μπορεί ο ένας να κάνει τον άλλον να γελάει ήταν p;anta βασικό συστατικό στον 35ετή γάμο τους. «Η αίσθηση του χιούμορ είναι ζωτικής σημασίας» λέει η Σέντγουϊκ. «Είναι φρικτά αστείος».

Photo: Instagram

Photo: YouTube

Photo: YouTube

Έχουν σκηνοθετήσει ο ένας τον άλλον

Η Σέντγουϊκ, η οποία κέρδισε Emmy το 2010 για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Closer, ελπίζει να ασχοληθεί περισσότερο με τη σκηνοθεσία στο μέλλον. «Μου αρέσει να είμαι υπεύθυνη για την αφήγηση της ιστορίας» λέει.

Εν τω μεταξύ, ο Μπέικον λέει ότι δεν έχει δει ποτέ τη σύζυγό του πιο ευτυχισμένη στη δουλειά από ό,τι όταν βρίσκεται πίσω από την κάμερα. «Λατρεύει απόλυτα τη σκηνοθεσία. Δεν μπορείς να είσαι μέλος του συνεργείου ή του καστ και να μην παρασυρθείς από αυτόν τον ενθουσιασμό», λέει ο Μπέικον, ο οποίος σκηνοθέτησε τη Σέντγουϊκ στην ταινία Loverboy του 2005.

Όταν δεν εργάζονται, το προσγειωμένο ζευγάρι θέλει απλά να απολαμβάνει τις ήσυχες στιγμές της ζωής μαζί.

«Για μένα, το να περπατάμε μαζί στο δρόμο και να βολτάρουμε στη μέση της νύχτας εξακολουθεί να είναι μεγάλη απόλαυση» λέει ο Μπέικον.

Δείτε το βίντεο με εικόνες από την κοινή τους ζωή καθώς και τη συνέντευξή τους

*Με στοιχεία από people.com

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024