Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Αλλαγή δεδομένων με Μιλιτάο, επιστρέφει νωρίτερα

Ρεάλ Μαδρίτης: Αλλαγή δεδομένων με Μιλιτάο, επιστρέφει νωρίτερα

Γρηγορότερη του αναμενομένου φαίνεται πως θα είναι η επιστροφή του Μιλιτάο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στο Δεκέμβριο.

Ο Έντερ Μιλιτάο ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ρεάλ Μαδρίτης, με το Βραζιλιάνο αμυντικό να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατό του το περασμένο Αύγουστο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές.

Αρχικά η απουσία του υπολογίστηκε στους 6 μήνες

Ο 25χρονος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση και και το χρονικό διάστημα της απουσίας του υπολογίστηκε στους έξι μήνες. Δηλαδή, θα επέστρεφε στην ενεργό δράση κατά το Μάρτιο.  Ωστόσο, η ανάρρωση του Μιλιτάο πάει καλύτερα από το αναμενόμενο και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις το Δεκέμβριο!

Ολο και πιο κοντά στην επιστροφή

Προς το παρόν, το ιατρικό επιτελείο της «Βασίλισσας» παρουσιάζεται κατευναστικό, την ίδια ώρα που ο Μιλιτάο συνεχίζει πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Βέβαια δεν αποκλείεται, η επιστροφή του Βραζιλιάνου σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων να γίνει μετά τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Μιλιτάο αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2019, αποτελεί το βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μπλάνκος» έως το 2028. Τη περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις και σκόραρε 7 φορές.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Κέπα θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για έναν μήνα. Ο Ισπανός τραυματίστηκε κατά την προθέρμανση πριν τη χθεσινή (8/11) αναμέτρηση του Champions League με την Μπράγκα.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, ο 29χρονος γκολκίπερ έχει υποστεί μία μικρή θλάση στον δεξιό προσαγωγό, που αναμένεται να τον κρατήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024