Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παγκάκια με 27αρα οθόνη και Wi-Fi στη Θήβα

Παγκάκια με 27αρα οθόνη και Wi-Fi στη Θήβα

Αναβαθμίζεται ο αστικός εξοπλισμός του Δήμου Θηβαίων.

Έξυπνα παγκάκια τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία του Δήμου Θηβαίων.

Πρόκειται για τα ενεργειακά παγκάκια 6 θέσεων που διαθέτουν φωτοβολταϊκά, θύρες USB φόρτισης κινητών τηλεφώνων, router για παροχή διαδικτύου μέσω Wi-Fi, οθόνη 27’’, ηχεία για ενημερώσεις και μηνύματα προς τους πολίτες και μεταλλική εξωτερική πρίζα για φόρτιση αμαξιδίων ΑμεΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Θηβαίων, τα παγκάκια έχουν στιβαρό μεταλλικό σκελετό antigrafiti και είναι απολύτως ακίνδυνα για χρήση από το σύνολο των πολιτών και από τις ευπαθείς ομάδες. Όλα τα εξαρτήματα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια και την προστασία περιβάλλοντος.

Η εγκατάσταση του συγκεκριμένου εξοπλισμού έγινε στα πλαίσια του σταδιακού ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Θηβαίων. Τα  «έξυπνα» ηλιακά παγκάκια τοποθετήθηκαν σε δυο κεντρικά σημεία του πεζόδρομου της Θήβας, επί της οδού Επαμεινώνδα, έργο το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της προμήθειας με τίτλο: «Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κύριου εμπορικού άξονα οδού Επαμεινώνδα.

Δημιουργείται κέντρο τουριστικής προβολής

Στο Δήμο Θηβαίων εκτελείται ένα ακόμη έργο που αφορά την βελτίωση του κτιρίου του παλαιού νοσοκομείο και μετατροπής του σε κέντρο τουριστικής προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θήβας.

Ο Δήμος Θηβαίων έδωσε στη δημοσιότητα την φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου που ήδη εκτελείται με γοργούς ρυθμούς και σε λίγο καιρό θα έχει την τελική του μορφή.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αξιοποίηση, ανακαίνιση, διατήρηση και επανάχρηση του κτιρίου του «πρώην Νοσοκομείου Θήβας», καθώς και του περιβάλλοντος χώρου του με σκοπό να επαναλειτουργήσει το κτίριο ως Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης και Ψηφιακής Προβολής, χωρίς να αλλοιωθεί ο ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός χαρακτήρας του κτιρίου, αντιθέτως η μορφολογία του κτιρίου καθώς και η δεσπόζουσα θέση του στον ευρύτερο πολεοδομικό ιστό της περιοχής ευνοεί την παραπάνω χρήση.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024