Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τη νεαρή που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό

Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τη νεαρή που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της νεαρής που κατήγγειλε τον Ντάνι Αλβες για βιασμό, έφερε στο «φως» η ισπανική «As».

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες εμπεριέχει η κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, η νεαρή η οποία κατήγγειλε τον Ντάνι Αλβες (ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος) για βιασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης.

Η ισπανική εφημερίδα «As» έφερε στο «φως της δημοσιότητας» την κατάθεση της νεαρής, η μαρτυρία της οποίας και οι αποκαλύψεις της πραγματικά προκαλούν σοκ, σχετικά με την υπόθεση βιασμού.

Η μαρτυρία της

«Ηταν πίσω μου, ενώ είχα τον εξάδελφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα «μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει» και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο.

Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού πήγαινα. Θυμάμαι ότι πήγαινα εκεί που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ πού με πήγαινε. Φθάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα. Οταν μπήκα μέσα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα, είδα ότι ήταν πολύ, πολύ μικρή. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω «πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω». Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του.

Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με κτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024