Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες
Το αίτημα που κατέθεσε η νομική ομάδα του Ντάνι Άλβες για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου, απορρίφθηκε εκ νέου από το δικαστήριο της Βαρκελώνης.
Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απάντησε αρνητικά σε νέο αίτημα αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες, που είχαν καταθέσει οι εκπρόσωποι της νομικής πλευράς του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή.
Θυμίζουμε ότι ο Άλβες παραμένει φυλακισμένος από τις 20 Ιανουαρίου, με την κατηγορία του φερόμενου βιασμού μίας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.
Η πλευρά του ζήτησε την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο ο δικαστής δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του καθώς θεωρεί ότι παρά τις εγγυήσεις δεν μπορεί να ρισκάρει να δώσει την ευκαιρία στον Ντάνι Άλβες να φύγει από τη χώρα.
Ως εκ τούτου ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή Brians 2 της Καταλονίας, μέχρι να οριστεί η δίκη του, η οποία αναμένεται τους αμέσως επόμενους μήνες.
? | #ÚLTIMAHORA
⛓️?⚖️ La Audiencia de Barcelona confirma la prisión de Dani Alveshttps://t.co/TqWAmyUVsO
— Diario SPORT (@sport) June 12, 2023
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442