Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Δεν υπολογίζω τα δώρα που μου έχει κάνει»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Δεν υπολογίζω τα δώρα που μου έχει κάνει»

Για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε εκδήλωση και απέσπασε δηλώσεις από λαμπερούς καλεσμένους,. O Λάκης Γαβαλάς πάντα με τις ιδιαίτερες δηλώσεις του, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται στα social media. «εγώ είμαι πάππους αν είναι να ακούμε σχόλια για την ηλικία. Έχω μία κοπέλα που μου στέλνει στα social και λέει ότι χωρίς το make up είμαι «ένα τίποτα». Το πιο ωραίο την ηλικία μου το άκουσα από μία σχέση μου, αντί για μωρό μου έλεγε ”στράτα- στρατούλα”».

Για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και τα δώρα που της έχει κάνει, μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. «Έχει γούστο ο Χρήστος Μάστορας. Δεν υπολογίζω τα δώρα που μου έχει κάνει ο Χρήστος Μάστορας και δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, δεν το έχω καθόλου, αισθάνομαι άβολα. Στο παρελθόν είχα κάνει τηλεοπτικό δοκιμαστικό άλλα δεν μου ταίριαζε. Η Βανδή είναι γυναικάρα και πανέμορφη, μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Δεν θα ήταν σύντροφος μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω», ανέφερε.

«Στα παιδιά μου αρέσουν όλα τα ρούχα με τις παγιέτες και τα ευφάνταστα. Τα παιδιά μου όταν βγαίνω βράδυ με παντελόνι με ρωτάνε γιατί δεν βάζω φούστα», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αύριο τελειώνουν τα δικά μας γυρίσματα για το «Maestro». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι φανταστικός και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του», τόνισαν Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς.

«Μακάρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι μαζί μας τηλεοπτικά. Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είμαστε πολύ κάλοι φίλοι, οποίος είπε ότι είμαστε ζευγάρι έχει πολλή φαντασία», υπογράμμισε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του. «Έχω πει ότι η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα να περάσω μαζί την υπόλοιπη ζωή της», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Ιάσονας Μανδήλας βγήκε 2 ραντεβού μετά την δημοσία έκκληση να του στείλουν μηνύματα στα social και το… επαναλαμβάνει!

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024