Μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με τη Βαγιεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έπεσε από την κορφή της La Liga όπου βρίσκεται ολομόναχη πια η απίθανη Χιρόνα με +2 από τη «Βασίλισσα» και +4 από τους «μπλαουγκράνα».
Κράτησε στο μηδέν την Ρεάλ η Ράγιο Βαγιεκάνο
Κορυφαίος του ματς ήταν ο Ντιμιτριέβσκι που κράτησε όρθια τη Ράγιο με σημαντικές αποκρούσεις. Νικήθηκε μόνο στο 66′ από τον Βινίσιους, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς υπήρχε οφσάιντ στη φάση. Η Ρεάλ πίεσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση