Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμα – Λέτσε 2-1: Αδιανόητη ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Ρόμα – Λέτσε 2-1: Αδιανόητη ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Ρόμα απέναντι στη Λέτσε, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να σκοράρει δύο φορές στις καθυστερήσεις ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή για το τελικό 2-1.

Μια τεράστια νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Ρόμα κόντρα στη Λέτσε, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A, σε μια αναμέτρηση με φινάλε… ακατάλληλο για καρδιακούς.

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκαν στις καθυστερήσεις όντας πίσω στο σκορ, όμως σκοράροντας δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών, έφεραν… τούμπα το ματς και έφτασαν σε ένα πολύτιμο «διπλό» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Ρόμα που είδε τον Λουκάκου να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 0-0 να μένει ως αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα αργά στο ματς με τον Άλμκβιστ στο 72′ να κάνει το 1-0.

Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, αφού οι «τζαλορόσι» θα το πάλευαν έως το φινάλε. Αρχικά ο Αζμούν βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και έφερε τον αγώνα στα ίσα για το 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Λουκάκου με ωραία ενέργεια στο τρία λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024