Υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες το ΕΚΠΑ
Τα Προπύλαια άνοιξαν για να υποδεχθούν για πρώτη φορά τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία του νέου πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεράσιμου Σιάσου να πραγματοποιηθεί μια τελετή υποδοχής των νέων φοιτητών και φοιτητριών του ιδρύματος.
Έτσι, οι χώροι του ιστορικού κεντρικού κτηρίου του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια, άνοιξαν για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις πρωτοετείς φοιτήτριες προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή γιορτή.

Τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες υποδέχθηκε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο με την επιμέλεια του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, ενώ ακολούθησε η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2023.
Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ βράβευσε και τους αριστούχους των πανελλαδικών εξετάσεων
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μουσική διασκέδαση με την υπογραφή του… ΕΚΠΑ
Στο τέλος της πρωτότυπης αυτής εκδήλωσης, οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να διασκεδάσουν με μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του συνόλου Music Odyssey του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Μαλαφή, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος και τη φιλική συμμετοχή του Γιάννη Νικολάου από τους «Λαθρεπιβάτες».

- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
- Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα ευρήματα που «έδεσαν» την υπόθεση
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442