Η Αναστασία Παντούση για μια σκηνή στο «Ναυάγιο»: «Ένιωσα πανικό, ότι δεν είχα άλλο οξυγόνο»
Η νεαρή ηθοποιός Αναστασία Παντούση μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε στα δύσκολα γυρίσματα για τη δραματική σειρά του MEGA «Ναυάγιο».
Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA, η ηθοποιός Αναστασία Παντούση μίλησε για τα γυρίσματα και τη συναισθηματική φόρτιση που βίωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.
Η νεαρή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συναισθηματική φόρτιση που βιώνει στα γυρίσματα καθώς και την αντιμετώπιση στις πολύ απαιτητικές σκηνές.
Περισσότερο με θυμώνει και με απογοητεύει το γεγονός πως κάποιοι βγάζουν χρήματα σε βάρος άλλων, με αποτέλεσμα αθώοι άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους
Η σειρά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το οποίο ακουμπά σε αληθινά γεγονότα.
«Αυτό που με συγκλονίζει είναι πως από το 1960, όπου διαδραματίζεται η ιστορία μας, μέχρι σήμερα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Περισσότερο με θυμώνει και με απογοητεύει το γεγονός πως κάποιοι βγάζουν χρήματα σε βάρος άλλων, με αποτέλεσμα αθώοι άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους. Χάνω την ελπίδα μου», υπογράμμισε η Αναστασία Παντούση.
«Κάποια στιγμή ένιωσα πανικό, ότι δεν είχα άλλο οξυγόνο»
Είναι αλήθεια ότι για τη σκηνή του ναυαγίου ήρθαν να σας ενισχύσουν ειδικοί εκπαιδευτές από τη Νότια Αφρική;
«Ήρθαν από το Κέιπ Τάουν εκπαιδευτές για τέτοιες σκηνές, για να βοηθήσουν στις υποβρύχιες λήψεις και να προκαλέσουν κύματα με τεράστιους ανεμιστήρες. Πολλά από τα γυρίσματα έγιναν σε πισίνα και, για να δημιουργήσουν την εικόνα θάλασσας, είχαν απλώσει σκούρα πανιά στον πάτο της. Ήταν πολύ πιο αγριευτικά από όσο νομίζεις. Ξέρεις, όσο μεγαλώνω οι φοβίες μου έχουν κάπως αυξηθεί. Θυμάμαι ότι μικρή βουτούσα και έμενα για αρκετά δευτερόλεπτα χωρίς ανάσα κάτω από το νερό.
Τώρα – θες το τσιγάρο; – ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω την ανάσα μου στις σκηνές του ναυαγίου. Μέσα στο άγχος της λήψης, όταν καλείσαι να υποδυθείς κάποια που επιβιώνει από πνιγμό, δεν έχεις της ψυχραιμία να κρατήσεις και την ανάσα σου. Κάποια στιγμή ένιωσα πανικό, ότι δεν είχα άλλο οξυγόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως σημείωσε, ήταν από τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχει κάνει. «Σε μια σκηνή που γυρίσαμε τελεταία στη θάλασσα, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Αμέσως κατάλαβα ότι τα ρούχα μου είχαν μπλεχτεί σε αγκίστρι. Είχα τυλιχτεί σε αγκίστρια ψαράδων και ούτε ξέρω πως είχαν βρεθεί πάνω μου. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα, οι διασώστες με απεγκλώβισαν αμέσως» σημείωσε η Αναστασία Παντούση.
- Τρίκαλα: Στον ανακριτή σήμερα ο 86χρονος που σκότωσε τον αδελφό του
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει συμμορία εκβιαστών σε αμόκ να τα κάνει γυαλιά καρφιά σε μπαρ
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Η Νάτασα Θεοδωρίδου μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο
- Shein – Temu – AliExpress: Τέλος στα «τζάμπα» μικροδέματα από την Κίνα – Ο Ιούλιος των τελωνειακών δασμών
- Απάτη με μήνυμα που «μοιάζει» να έρχεται από το gov.gr
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε 4.000 επιχειρήσεις – Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο
- Τζέιμς Χάντι: Νεκρός ο γνωστός ηθοποιός- Τον δολοφόνησε ο γιος της συντρόφου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442