Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύνταγμα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Σύνταγμα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Τα σωματεία και οι φορείς καλούν στη συναυλία ιδιαίτερα να συμμετάσχουν καλλιτέχνες που εναντιώνονται στο έγκλημα, ώστε «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα»

Συλλαλητήριο και συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησαν χιλιάδες άτομα στο Σύνταγμα εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.

Στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Τα σωματεία και οι φορείς κάλεσαν στη συναυλία να συμμετάσχουν καλλιτέχνες που εναντιώνονται στο έγκλημα, ώστε όπως ανάφεραν στην σχετική ανακοίνωση «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα.

Τη θέση τους στη σκηνή έχουν πήραν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, «Ρεβάνς», KollektivA, «Κοινοί Θνητοί», «Υπεραστικοί», Magic de Spell, Διονύσης Τσακνής, «Ρωμιοσύνη».

«Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για λευτεριά στην Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει τον λαό μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Οι δράσεις μας συναντιούνται με τις δράσεις των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στον λαό της Παλαιστίνης: “Δεν είστε μόνοι”», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024