Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιατί μπήκε στο χειρουργείο

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιατί μπήκε στο χειρουργείο

Τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών για τους αγώνες ΜΜΑ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επιχείρησε να προπονηθεί για να συμμετάσχει σε αγώνα πολεμικών τεχνών, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο με ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Την είδηση του τραυματισμού του έκανε γνωστή πρι από λίγες ώρες ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta (μητρικής των Facebook και Instagram), καθώς έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του με μια σειρά φωτογραφιών όπου είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με το γόνατό του χειρουργημένο.

Η ανάρτηση του μεγιστάνα των social media μέσα από το νοσοκομείο

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)


Όπως ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ, η χειρουργική επέμβαση ήταν αναγκαία, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης για αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

«Είμαι ευγνώμων στους γιατρούς και την ομάδα που με φροντίζει. Έκανα προπόνηση για έναν αγώνα MMA στις αρχές του επόμενου χρόνου, που όμως θα καθυστερήσει τώρα για λίγο. Αλλά ανυπομονώ να δώσω τον αγώνα, αφού θα έχω αναρρώσει», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Προς το παρόν ο μεγιστάνας των social media φάινεται ότι χρειάζεται σοβαρή ανάρρωση, καθώς σε μία από τις φωτογραφίες οπυ ανήρτησε φαίνεται και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, που τον προσέχει, σκουπίζοντάς του το μέτωπο και φορώντας του ακόμη και τις παντόφλες, καθώς ο ίδιος αδυνατεί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Έχει κατασκτήσει χρυσό και αργυρό μετάλλιο σε πρωτάθλημα ζίου ζίτσου

«Ετοιμοπόλεμος» δηλώνει τα τελευταία χρόνια ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ καθώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19 άρχισε να ασχολείται ενεργά με τις μεικτές πολεμικές τέχνες. Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο κατέκτησε ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο μετέχοντας σε πρωτάθλημα ζίου ζίτσου.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024