Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιούχτας – Ολυμπιακός Β' 2-2: Ματσάρα και… μοιρασιά στην Κρήτη

Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 2-2: Ματσάρα και… μοιρασιά στην Κρήτη

Γιούχτας και Ολυμπιακός Β’, στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Super League 2, αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα και στο τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον Γιούχτα, στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Super League 2.

Ένα παιχνίδι που… αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν από κοντά καθώς είδαν την ανατροπή των γηπεδούχων που είχαν μείνει πίσω στο σκορ, αλλά τους ερυθρολεύκους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το τέλος.

Πολύ όμορφο παιχνίδι στην Κρήτη και ισοπαλία για Γιούχτα και Ολυμπιακό Β’

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Γιούχτα, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό Β’, με τον Κωστή να ξεφεύγει ωραία από τα μαρκαρίσματα και με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει 0-1.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 53’ οι γηπεδούχοι, με τον Αλεξόπουλο, ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλιά. Στο 59’ ο Ροβίθης με ατομική προσπάθεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των ερυθρολεύκων κάνοντας το 2-1.

Ο Ολυμπιακός Β’ βγήκε στο προσκήνιο ψάχνοντας το γκολ ισοφάρισης που τελικά το βρήκε στο 80’ αφού ο Μπαγκαλιάνης βρήκε εξαιρετικά μέσα την περιοχή τον Παπακανέλλο, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά γράφοντας το 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (86′ Μάρτσι), Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης (72′ Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (72′ Βρεττός), Πολυχρόνης (79′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (86′ Τζάνης), Μπρους, Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (62′ Μαυρουδής), Τσέλιος (79′ Παπακανέλλος), Αποστολόπουλος (62′ Κωστούλας), Κουτσίδης, Μαρίνος (70′ Βλαχομήτρος), Κωστή, Αργυρίου (62′ Καράκουτης).

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024