Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκό Β’ 3-1: «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι των μικρών

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκό Β’ 3-1: «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι των μικρών

Έπειτα από ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού και έβαψε στα «χρώματα» του το μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Θρίαμβος του Ολυμπιακού Β’ στο ντέρμπι των… μικρών.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κάτι που φρόντισε να το αποτυπώσει και στον φωτεινό πίνακα του σκορ, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού Β’ στο μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Τσέλιος, Κωστούλας και Αποστολόπουλος τα γκολ των ερυθρόλευκων. Για τον Παναθηναϊκό είχε μειώσει (2-1) προσωρινά ο Σαρδέλης.

Πρώτο τρίποντο για τους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ στο 25′. Ο Τσέλιος υποδέχθηκε υπέροχα μέσα στην περιοχή την μακρινή μπαλιά του Μπαγκαλιάννη και με εξίσου υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν πάει στην ανάπαυλα και μεγαλύτερο προβάδισμα. Παρόμοια εικόνα και στην αρχή της επανάληψης με τον Πειραιώτες να ξεκινούν δυναμικά και να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα στο 49′, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια του Κωστούλα.

Ωστόσο η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Σαρδέλης μείωσε σε 2-1, ενώ το τριφύλλι θα μπορούσε να είχε φέρει στα ίσα το ματς, αν το χτύπημα πέναλτι του Μπιλάλ στο 62′ δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδούδη.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Β’ ανέλαβε ξανά τα ηνία του αγώνα «σφραγίζοντας» το τρίποντο με γκολ του Αποστολόπουλου στο 78′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (69′ Μουζακίτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (81′ Αργυρίου), Ιμπαγάσα (16′ Τσέλιος), Κωστή, Κωστούλας (81′ Πινακάς), Καράκουτης (69′ Αποστολόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’:
Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι (25′ Προδρομίτης), Μαρτίνης, Λαμψιάς, Βουτσάς (70′ Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος (56′ Μαντσίνι), Φουρτάδο (70′ Ρόμπι), Κρυπαράκος, Καραμπάς (46′ Σαρδέλης), Μπιλάλ.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024