Χοντρή πρόκληση με το καλημέρα του νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ. Και μάλιστα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δεν είναι μόνο ότι επιλέχθηκε ένας δεύτερης διαλογής διαιτητής από την Ιταλία, ο Φάμπιο Μαρέσκα. Είναι ότι μαζί του φέρνει στο VAR τον «χειρούργο» Μάρκο Πιτσινίνι.
Τον VARιστα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 25ης Απριλίου (1-3) όπου κατά γενική ομολογία προέκυψε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Πιτσινίνι που δεν είδε από το VAR, την μαρς απευθείας αποβολή του Σιμάνσκι έπειτα από το δολοφονικό χτύπημα στον Βαλμπουενά, που δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη κάρτα.Ο ίδιος που δεν είδε από το VAR στο καθαρό πέναλτι του Βίντα στον Μπακαμπού (13΄) και δεν έστειλε τον Μάσα στο βίντεο. Που δεν είδε τη βουτιά του Βίντα μπροστά στον Ρέαμπτσιουκ έχοντας μπροστά του τρεις διαφορετικές οθόνες.
Και που βεβαίως δεν διόρθωσε τον διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου που μέτρησε στις καθυστερήσεις του ματς (90΄+1΄). Ίσως ο χειρότερος ξένος VARίστας που εμφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στα μέρη μας, σε ντέρμπι.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Σα να μην έφτανε που κόπηκε από το Μουντιάλ 2026, ο… ελίτ Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν μπαίνει συχνά σε αγώνες της πατρίδας του. Είναι ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.