Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένσταση από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ένσταση από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για φάουλ της Τζόνσον στην Μόρισον στο φινάλε της αναμέτρησης, το οποίο δεν έδωσαν οι διαιτητές γιατί νόμιζαν ότι το ματς είχε λήξει, αλλά ήταν εντός χρόνου.

Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσε η διαιτησία στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό (56-55), με τους Ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται για φάουλ της Τζόνσον στην Μόρισον στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές δεν το καταλόγισαν, παρότι ήταν πεντακάθαρο και εντός χρόνου, καθώς θεώρησαν ότι η παράβαση έγινε αφότου έληξε η αναμέτρηση. Ένα τεράστιο λάθος από τους διαιτητές, που έκριναν ουσιαστικά την αναμέτρηση στο κλειστό της Λεωφόρου. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει να περάσει έτσι το ολέθριο λάθος των διαιτητών, που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Παναθηναϊκό, με τους Ερυθρόλευκους να καταθέτουν ένσταση για κακή εφαρμογή των κανονισμών εντός πεδιάς.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαροι ότι το φάουλ ήταν εντός χρόνου

Οι Πειραιώτες, έχοντας ως σύμμαχό τους το βίντεο της αναμέτρησης, που δείχνει ότι το φάουλ της Τζόνσον στην Μόρισον ήταν πεντακάθαρα εντός χρόνου και θα έπρεπε να είχε δοθεί από τους διαιτητές του παιχνιδιού, καταθέτουν ένσταση με στόχο τη δικαίωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος που έκαναν οι ρέφερι του παιχνιδιού, αφού υπάρχουν πολλές φάσεις που δόθηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού και συσωρευτικά έκριναν τον νικητή του ντέρμπι της Α1 Γυναικών. Μεγαλύτερο λάθος όλων βέβαια το φάουλ της Τζόνσον στην Μόρισον στο φινάλε, με τον Ολυμπιακό να καταθέτει ένσταση μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο κλειστό της Λεωφόρου.

Διπλό φάουλ

Μάλιστα, εάν δει κάποιος προσεκτικά τη φάση, φαίνεται να υπάρχει και φάουλ στη Χριστινάκη, το οποίο επίσης δεν δόθηκε από τους διαιτητές.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024