Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόι Κράβιτζ: Ο έρωτας και η χαρά δεν κρύβονται

Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόι Κράβιτζ: Ο έρωτας και η χαρά δεν κρύβονται

Δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει από τότε που αρραβωνιάστηκε με τη Ζόι Κράβιτζ

Ο βήχας, ο παράς και ο… αρραβώνας εν προκειμένω δεν κρύβονται για τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τη Ζόι Κράβιτζ.

Μετά από δύο χρόνια που βγαίνουν μαζί, το «PEOPLE» κατόρθωσε να διασταυρώσει τις πληροφορίες από διαφορετικές πηγές ότι τελικά έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και αρραβωνιάστηκαν.

Η χαρά του δεν κρύβεται – Του πήρε καιρό να κάνει νέα αρχή

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στο περιβάλλον του Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης με τη νέα εξέλιξη στη ζωή του, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που αρραβωνιάστηκε με τη Ζόι Κράβιτζ.

Η κόρη του Λένι Κράβιτζ, τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την ευτυχία του. Όπως λέει το άτομο που βρίσκεται κοντά στον Τέιτουμ, «Του πήρε αρκετό καιρό για να νιώσει χαρούμενος και πάλι και να βρει μια καινούρια ζωή. Δεν σταματάει να χαμογελάει. Είναι τόσο χαριτωμένοι μαζί οι δυο τους». Το 2019 ο ηθοποιός και παραγωγός είχε χωρίσει από την Τζένα Ντιούαν.

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ είναι στα 43 του χρόνια και η Κράβιτζ είναι 34 ετών. Μάλιστα, το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους «εντοπίστηκε» σε φωτογραφία της από το πάρτι της πρόσφατης γιορτής του Halloween.

Ταινία ήταν η… αιτία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όταν εκείνη έκανε καστ στο οποίο προσήλθε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, για έναν ρόλο σε μια επερχόμενη ταινία της με τίτλο «Pussy Island» στην οποία και κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

«Με κάνει να γελάω… Μας αρέσει να βλέπουμε μια ταινία»

Πέρυσι, τον Νοέμβριο σε συνέντευξή της στο GQ, η Ζόι Κράβιτζ είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της, «Με κάνει να γελάω και οι δυο μας πραγματικά αγαπάμε την τέχνη, να μιλάμε για την τέχνη, αλλά και για την εξερεύνηση για όσα κάνουμε και γιατί τα κάνουμε. Μας αρέσει να βλέπουμε μια ταινία, να την αναλύουμε, να συζητάμε και να προκαλούμε ο ένας τον άλλον».

Για τη μεταξύ τους σχέση είχε αναφέρει η ίδια: «Είτε μου φτιάχνει ένα τσάι είτε μου προσφέρει ένα ποτό είτε με «μαστιγώνει» για να παραμείνω σε φόρμα – πραγματικά είναι ο προστάτης μου και αυτό είναι τόσο υπέροχο και γλυκό. Νομίζω ότι εάν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, είναι αληθινά ένα καλό τεστ. Κι εμείς έχουμε γίνει δυνατότεροι μαζί».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024