Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στο κρεβάτι με τη Μαντόνα» - Νέες προκλητικές αναρτήσεις

«Στο κρεβάτι με τη Μαντόνα» – Νέες προκλητικές αναρτήσεις

Πεδίο δόξης λαμπρό έχει αποδειχθεί η πλατφόρμα του Instagram για τη Μαντόνα, καθώς εκεί κάνει τη φωτογραφική της performance

Πιστή στη γνωστή της τακτική η Μαντόνα, ακόμη και στα 65 της χρόνια, δεν παύει να προκαλεί. Αυτή τη φορά από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο που έμεινε στη Βαρκελώνη.

Παραπέμποντας στην παλιά της επιτυχία «Στο κρεβάτι με τη Μαντόνα», δεν ξεχνάει το… σπορ η διάσημη ποπ σταρ και προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό της, μετά τη συναυλία στην ισπανική πόλη, κατά τη διεξαγωγή της παγκόσμιας περιοδείας της, υιοθετεί τη γνώριμη συμπεριφορά της.

Από την εμφάνισή της στη σκηνή

Φωτογραφική performance στο Instagram

Πεδίο δόξης λαμπρό έχει αποδειχθεί η πλατφόρμα του Instagram, καθώς εκεί κάνει τη φωτογραφική της performance.

Στη σχετική της ανάρτηση, ευχαρίστησε το κοινό της Βαρκελώνης για την ενέργειά του και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της που δεν διστάζει να ποζάρει τόπλες.

Σπάει την πολιτική ορθότητα ή απλώς προκαλεί καθε φορά

Με μια εικόνα που έχει καταργήσει πλήρως τόσο την ηλικία της όσο και το πέρασμα του χρόνου από πάνω της, δίνει εναλλακτικές πόζες τόσο από το κρεβάτι της όσο και από τη σκηνή που εμφανίστηκε στην Ισπανία.

Σιθρού φετίχ ρούχα

Με τα σιθρού φετίχ ρούχα της παρουσιάζεται σε σέξι στάσεις, με την απολύτως δικής της αισθητική στην οποία έχει παραμείνει συνεπής στη διάρκεια της τόσο επιτυχημένης της καριέρας.

«Oι άγγελοι με προστάτεψαν»

Η απόλυτη εκδοχή του Γκοτιέ κορσέ

Στη σκηνή εμφανίζεται με ολόμαυρα εφαρμοστά ρούχα, με τον γνωστό της Γκοτιέ κορσέ σε νέα εκδοχή, ενώ στη φωτογράφιση από το δωμάτιό της, επιλέγει να «παίξει» με τον φακό, φορώντας ως βέλο ένα διάφανο λευκό εσώρουχο, μακριά μπλε ηλεκτρίκ γάντια και έχοντας ένα πλήρως επιμελημένο μακιγιάζ που την κολακεύει και τη δείχνει ξεκούραστη και λαμπερή.

Επίσης, παίζει με διάφορες εκδοχές του styling, με ένα μαύρο μπούστο, με διχτυωτό καλσόν, καθώς και με μαύρο κορσέ.

Σε μια φωτογραφία που θυμίζει την… Ντικ Τρέισι εποχή της

Δεν διστάζει να εκθέσει το μπούστο της σε κοινή θέα, παίζοντας με τη διαφάνεια του σιθρού φετίχ εσωρούχου που αξιοποιεί στην εν λόγω εμφάνισή της.

Παραλίγο να πεθάνει

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που τρόμαξε τους θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο το καλοκαίρι που μας πέρασε, είναι ενθαρρυντικό ότι εμφανίζεται στη σκηνή σε πολύ καλή κατάσταση υγείας.

Ύστερα από το σηπτικό σοκ που πέρασε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη από ένα βακτήριο, είχε καταρρεύσει κι έχασε τις αισθήσεις της. Νοσηλεύτηκε όπου και έμεινε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Είχε πει η ίδια, «Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω και το ίδιο και οι γιατροί μου. Γι’ αυτό όταν ξύπνησα, ήταν γύρω μου όλα μου τα παιδιά. Έχω ξεχάσει εντελώς πέντε ημέρες από τη ζωή μου ή μάλλον από τον θάνατό μου. Δεν ξέρω πραγματικά πού ήμουν. Αλλά οι άγγελοι με προστάτεψαν. Και τα παιδιά μου ήταν εκεί. Πάντα τα παιδιά μου με σώζουν, κάθε φορά».

«Έχω ξεχάσει εντελώς πέντε ημέρες από τη ζωή μου ή μάλλον από τον θάνατό μου»

Τώρα, οργιάζουν οι φήμες ότι πρόκειται για πρώτη φορά να βρεθεί στην Αγγλία στο Glanstonbury Festival. Σύμφωνα με πηγές, οι διαπραγματεύσεις για την παρουσία και την εμφάνισή της σε αυτή την εκδήλωση βρίσκονται σε εξέλιξη.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

(Πηγή φωτογραφιών: https://www.instagram.com/madonna/)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024