Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Δέσποινα Βανδή «φοράει» Σήλια Κριθαριώτη και μαζί πολεμούν τον ηλικιακό ρατσισμό

Η Δέσποινα Βανδή «φοράει» Σήλια Κριθαριώτη και μαζί πολεμούν τον ηλικιακό ρατσισμό

Η Δέσποινα Βανδή δεν πτοείται από τα πικρόχολα σχόλια για τα ρούχα που επιλέγει και «ροκάρει» τις πανέμορφες δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

Πολλοί και πολλές έχουν εξαντλήσει όλη τους την αυστηρότητα όσον αφορά στα ρούχα που επιλέγει η Δέσποινα Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Τα σεξιστικά σχόλια που υποδηλώνουν και ηλικιακό ρατσισμό, δεν αγγίζουν όμως την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η διάσημη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, απεικονίζεται η Δέσποινα Βανδή να φοράει τις μοναδικές δημιουργίες της στις πρόβες, αποδεικνύοντας ότι τα ρούχα δεν έχουν ηλικία.

«Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει»

«Είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζομαι με καλλιτέχνες που «σπάνε» τα όρια και είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή για τις εμφανίσεις της στο «Votanikos Live Stage» στην Αθήνα ήταν μια δουλειά που εξελίχθηκε, από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, την οποία πραγματικά απόλαυσα. Θα έρθουν πολλά ακόμα: μείνετε συντονισμένοι κάθε Σαββατοκύριακο στο καλύτερο ελληνικό πάρτι της αθηναϊκής σκηνής» έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη στην ανάρτηση της.

Πικρόχολα σχόλια

Ένα πικρόχολο σχόλιο από μια χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία παρομοίασε τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή με αποκριάτικες στολές και καρναβάλια, έκανε την σχεδιάστρια να δώσει μια δυναμική και δημόσια απάντηση «Ακριβώς κυρία μου σ’ αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους που θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής. Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse. Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024