Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Πανικός στην πρεμιέρα της στο Βοτανικό

Δέσποινα Βανδή: Πανικός στην πρεμιέρα της στο Βοτανικό

Στα πρώτα τραπέζια ο αγαπημένος της δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Η Δέσποινα Βανδή μετά τις διακοπές της που κράτησαν μέχρι πριν λίγες μέρες, όπου βρέθηκε με τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη στη Νέα Υόρκη επιστρέφει πολύ ανανεωμένη στις πίστες.

Παραμονή της Εθνικής Επετείου η γνωστή τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός. Εκεί εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον ίδιο χώρο. Πέρυσι ο τραγουδιστής ήταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου σε ένα εξίσου εκρηκτικό πρόγραμμα.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα

Η λαμπερή πρεμιέρα

Φορώντας εντυπωσιακό σύνολο της Σήλιας Κριθαριώτη

Η Δέσποινα Βανδή πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας να φορέσει ένα κατακόκκινο outfit, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «μάγεψε» με τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της και τις δυνατές ερμηνείες της, κεντρίζοντας παράλληλα τα βλέμματα με την λαμπερή σκηνική της παρουσία.

Το λαμπερό κατακόκκινο φόρεμα

Η τραγουδίστρια παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες το εντυπωσιακό music video με τη νέα της επιτυχία «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, το οποίο ερμήνευσε και στη χθεσινή πρεμιέρα ενθουσιάζοντας το κοινό της.

Τα έσπασε ο Μπισμπίκης για την αγαπημένη του

Φυσικά από τη χθεσινοβραδινή της πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την αγαπημένη του και τα «έσπασε» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της. Μαζί του και οι γονείς του.

Ο ηθοποιός και οι γονείς του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης

Από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της ο αγαπημένος της

Παράλληλα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνάει στο επόμενο στάδιο τη σχέση τους και να βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση ανεβαίνοντας σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Πληροφορίες λένε ότι ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι, όπου θα είναι και για τους δύο ο δεύτερος γάμος τους. Στην πρεμιέρα ήταν και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα για να απολαύσει τη μαμά της.

Η όμορφη Μελίνα

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024