Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέσικα Σίμπσον: Γιορτάζει έξι χρόνια «καθαρή» - Αγνώριστη από τον εθισμό

Τζέσικα Σίμπσον: Γιορτάζει έξι χρόνια «καθαρή» – Αγνώριστη από τον εθισμό

Έχει συμπληρώσει έξι χρόνια διαυγής

Την Τζέσικα Σίμπσον την έχουμε ως εικόνα στο μυαλό μας πολύ κομψή και το λιγότερο να προβάλλει τη σέξι πλευρά της.

Ήταν όμως πάντοτε έτσι; Πότε έχασε το μέτρο και την ισορροπία και πέρασε σε σκοτεινά μονοπάτια; Πώς μπόρεσε να αναδυθεί και πάλι στο φως; Πώς άλλαξε τη ζωή της;

Η ποπ τραγουδίστρια, ηθοποιός και περσόνα του χώρου του θεάματος έχει συμπληρώσει έξι χρόνια διαυγής, μακριά από αλκοόλ.

Με τον σύζυγό της, Έρικ Τζόνσον, παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν τρία παιδιά

Χρονιά ορόσημο για τη ζωή της

Θυμήθηκε και μοιράστηκε την ημερομηνία-ορόσημο για τη ζωή της και την εξέλιξή της, όταν πριν από έξι χρόνια αποφάσισε να δώσει τέλος στον εθισμό της στο αλκοόλ, με μια ξεχωριστή για την ίδια -σε σημασία- ανάρτηση στα stories της στο Instagram.

Τη συνόδευσε από μια φωτογραφία που αποτυπώνει πλήρως το σκοτάδι στο οποίο βρισκόταν τότε, καθώς είναι δύσκολο να την αναγνωρίσουμε, με βάση τη δημόσια εικόνα που έχουμε για κείνη.

«Τα έχω πάει καλά με τους φόβους μου και έχω αποδεχτεί πλευρές της ζωής μου που ήταν θλιβερές… Είμαι ελεύθερη»

Το 2006, στον Λευκό Οίκο

Δύσβατο το ταξίδι προς την ελευθερία – Αγνώριστη από τον εθισμό

Με μελαγχολική διάθεση, σκεπτική, με μια ροζ φόρμα, με πολλά κιλά φορτωμένο το σώμα της και με τη φιγούρα της ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, δεν θυμίζει σε τίποτα την ποπ σταρ που όλοι ξέρουμε.

Αυτή είναι και η φωτογραφία που είχε ανεβάσει πάλι την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου, το 2021, οπότε και γιόρταζε τότε τα μόλις τέσσερα χρόνια «καθαρή» από το αλκοόλ.

Χαρακτηρίζει και η ίδια τον εαυτόν της αγνώριστο τότε, αλλά μοιράζεται και το δύσβατο ταξίδι της προς την ελευθερία.

Όπως αναφέρει η ίδια η Τζέσικα Σίμπσον, «Είχα τόση πολύ αυτό-ανακάλυψη να κάνω, να εξερευνήσω και να ξεκλειδώσω τον εαυτόν μου», σύμφωνα με το «Page Six».

Από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

Γιορτάζει έξι χρόνια «καθαρή»

Και συνεχίζει η ίδια στο μοτίβο αυτό, μιλώντας για την προσωπική της περιπέτεια, «Ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να επιτρέψω στον εαυτόν μου να πάρει πίσω το φως μου, να νικήσω στην εσωτερική μου μάχη για αυτοσεβασμό και να αντιμετωπίσω αυτόν τον κόσμο με μια οξεία διαύγεια».

Εξηγεί ότι σταμάτησε να πίνει, γιατί εξάντλησε τον εαυτόν της, με το να γυρίζει συνεχώς η καρδιά και το μυαλό της και να κάνει κύκλους μόνιμα προς την ίδια κατεύθυνση.

«Ήθελα να νιώσω τον πόνο, ώστε να μπορώ να τον κουβαλήσω ως ένα διακριτικό τιμής. Ήθελα να ζήσω σαν ηγέτης που κάνει κύκλους και τους σπάει, κοιτώντας μπροστά, χωρίς να γυρίζω πίσω, μετανιώνοντας, με τύψεις για κάθε επιλογή που έκανα, για το υπόλοιπο της ζωής μου σ’ αυτόν τον όμορφο κόσμο», εξομολογείται.

Η τεράστια αλλαγή

Μάλιστα, η Τζέσικα Σίμπσον έχασε 45 κιλά από τη στιγμή που σταμάτησε να πίνει. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν ήταν το πρόβλημα το ποτό, αλλά η έλλειψη αγάπης και σεβασμού προς την ίδια. Χρειάστηκε να επανευφεύρει τον εαυτόν της και να ξεκινήσει από την αρχή.

«Τα έχω πάει καλά με τους φόβους μου και έχω αποδεχτεί πλευρές της ζωής μου που ήταν θλιβερές. Κατέχω τη δική μου προσωπική δύναμη με ολόψυχο κουράγιο. Είμαι άγρια ειλικρινής και άνετα ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη», καταλήγει η ποπ σταρ.

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.instagram.com/jessicasimpson/)

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024