Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχία για την υγεία της - «Ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της»

Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχία για την υγεία της – «Ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της»

Τι συμβαίνει με την ηθοποιό;

Την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας της, εκφράζουν οι θαυμαστές της Τζέσικα Σίμπσον. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός κατάφερε να χάσει 45 κιλά, ενώ και στις τελευταίες της φωτογραφίες φαίνεται φανερά αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη.

Άνθρωποι από το στενό της οικογενειακό περιβάλλον μίλησαν στο RadarOnline και αποκάλυψαν πως «έχει φτάσει να ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της, Μάξγουελ».

«Στα 42 της, με τρία παιδιά, ποια γυναίκα χωράει στα ρούχα που φοράει ένα παιδί; Κάποιος πρέπει να παρέμβει και να τη βοηθήσει», σχολιάζουν.

Μέχρι στιγμής, η Τζέσικα Σίμπσον δεν έχει απαντήσει. Πρόσφατα ωστόσο, απάντησε στα σχόλια για το βάρος της με ένα βίντεο στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Χρειαζόμουν να βρίσκομαι στο στούντιο μου σήμερα, γιατί εδώ θεραπεύομαι. Όσο κι αν έχω μάθει να αποκλείω τον καταστροφικό θόρυβο, τα σχόλια και η κριτική των ανθρώπων μπορούν να με πονέσουν βαθιά με την αδιάκοπη γκρίνια τους ότι «δεν θα είμαι ποτέ αρκετά καλή».

Το πιο σημαντικό πράγμα που έχω μάθει τα τελευταία 5 χρόνια χωρίς το αλκοόλ να είναι ο τρόπος φυγής μου, είναι ότι ΜΠΟΡΩ να το ξεπεράσω και ΠΑΝΤΑ θα το κάνω. Είμαι ικανή για σχεδόν οτιδήποτε. Είμαι παρούσα. Έχω βαθιά έμπνευση. Είμαι αποφασισμένη. Είμαι ειλικρινής. Νοιάζομαι για τους άλλους ανθρώπους. Αφού τιμωρήθηκα, νιώθω συμπόνια για το μίσος που κάποιοι άνθρωποι μπορούν τόσο αβίαστα να ξεφουρνίσουν με τόση ένταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή γενικά στα μέσα ενημέρωσης.

Όλοι έχουμε τις μέρες μας που θέλουμε να είμαστε κάπως, να μας κοιτάξουμε και να κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα. Κανείς δεν είναι μόνος με αυτό το συναίσθημα, μπορώ να σου το υποσχεθώ αυτό. Ξύπνησα την ίδια στιγμή ανήσυχη και ανασφαλής, αλλά και θυμωμένη και σε άμυνα – όπως κάποιοι από εσάς. Ξέρω τι λειτουργεί για μένα και αυτό είναι να αφήνομαι και απλά να τραγουδάω κοιτάζοντας κατευθείαν μέσα στον καθρέφτη, κατευθείαν στα μάτια για να δω και να καταλάβω τον εαυτό μου.

Μπορώ να συνδεθώ με τον παλμό της καρδιάς μου. Είμαι σταθερή και δυνατή. Είμαι στο σπίτι μου. Μια μικρή συμβουλή… ζήσε μέσα στα όνειρά σου και προχώρα μέσα από αυτά. Μην εγκαταλείπεις τον εαυτό σου, επειδή κάποιος άλλος το έκανε. Μείνε πιστός σε ΕΣΕΝΑ. Έχει δουλέψει για μένα σε αυτή τη χαοτική ζωή μέχρι τώρα. Τίποτα και κανείς δεν θα μου κλέψει τη χαρά μου. Μπορεί να πλησιάσεις, αλλά είναι δικιά μου».

Η ανάρτησή της

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024